barndomen
&
‍ditt inre barn

School kids fight each other

Det förflutna och särskilt barndomen påverkar dig i nuet

Om barndomen och ditt inre barn. Det förflutna och särskilt barndomen påverkar dig i nuet. Detta blir särskilt uppenbart i mötet med andra människor. En nära kärleksrelation kan ofta locka fram sidor hos dig som du inte hade en aning om att du hade.

Fortsätt läsa →
Family of 4 at fishing, father teaching the son and mother talking to daughter

Relationer mellan far och son, mor och dotter

Som kvinna är relationen till mor viktig och som man är din relation till far viktig. Högst 10 procent av oss har en vän-relation till sin förälder av samma kön. Detta är skrämmande siffror. Föräldern av samma kön bygger din identitet som man eller kvinna. Bearbeta och förändra din relation till mor och far.

Fortsätt läsa →
A teenage blonde girl writing HATE on a mirror with red lipstick.

Sluta hata dina föräldrar och bli vuxen

Hatar du dina föräldrar? Vilka konsekvenser får detta hat? Bearbeta relationen med dina föräldrar, bli vuxen och öka din självkänsla. Hatet till dina föräldrar bor i dig och det är där det fräter sönder allt som syra. Sluta hata och skylla på dina föräldrar. Ta makten i ditt liv och vägra släppa den ifrån dig. Lämna hat och offerskap och var vuxen.

Fortsätt läsa →
A boy in yellow raincoat and boots, jumping in a mud puddle, while laughing

Är barn och ungdomar en börda eller en investering?

Vad är det som gör att barn och ungdomar ofta ses som en börda i vårt samhälle? Om du stödjer dina anställda att göra ett bra jobb vinner ditt företag på det. Om du har en trädgård behöver den skötas. Barn och ungdomar är vår framtid. Att investera i våra barn och ungdomar är att investera i framtiden för oss alla.

Fortsätt läsa →

Relaterade kategorier

BOKEN

Kärlek och Rädsla

Varje dag kan du själv välja rädsla eller kärlek. Boken "Kärlek och rädsla - våga skapa det liv du innerst inne vill ha" ger MOTIVATION, INSPIRATION och praktiska verktyg att gå från rädsla till KÄRLEK.

Läs
Mer