BOKEN

Kärlek och Rädsla

- våga skapa det liv du innerst inne vill ha. Motivation, inspiration och praktiska verktyg att gå från rädsla till kärlek. Våga vara i kärlek och skapa det liv du vill ha. Varje dag kan du själv välja rädsla  eller kärlek.

Jag rekommenderar boken till alla som vill växa vidare, bli modigare, få mer självinsikt och ta eget ansvar. Jag har fått stöd och mod i mina egna insikter. Känner beundran för hur bra du sammanfattar och beskriver livets berg- och dalbanor.

Jag har fått ytterligare bekräftelse på sanningen om kärlek och rädsla. De är tätt sammanbundna och samtidigt varandras motsatser.

👌
Ulrika
Sjukgymnast från Orust
Fler recensioner -->Miniatyr av boken "KÄRLEK och RÄDSLA"

Längre ned på sidan kan du beställa böcker . . . och välkommen att läsa om författaren -->

Om boken "Kärlek och Rädsla - våga skapa det liv du innerst inne vill ha"

Bokens utgångspunkt är aspekterna rädsla och kärlek och målet är medvetenhet om dessa aspekter i livet i praktiken. Ur denna medvetenhet kan du välja ett liv i RÄDSLA eller ett liv i KÄRLEK. Den är skriven utifrån möten och erfarenheter med utbildningsdeltagare, klienter och livet som helhet.

Den är lättläst, lättillgänglig och innehåller, precis som livet, både HUMOR och ALLVAR

Den är skriven rakt, enkelt och ofta är det som avhandlas självupplevt. Boken kan hjälpa dig att få förståelse för andras  reaktioner och för hur barndomen kan påverka dig som vuxen.

Boken utmanar fördomar och konventioner och hjälper dig att stå UPP för dig själv. Den uppmanar dig att göra en resa i ditt eget liv för att där finna förankring kring det som boken tar upp. I boken kan du finna förklaringar till hur vi är mot oss själva och varandra. Boken ger dig hjälp att tolka din upplevelse av situationer i livet.

Boken lär dig att se på livet och existensen på ett  bättre och produktivare sätt. Boken är bra för dig som fastnat i destruktiva mönster och för dig som upplever jobbiga känslor.

Texten på omslagets baksida

Vill du skapa förändringar? Vad styr ditt liv - kärlek eller rädsla?

Hösten 2003 blev Tommy tillfälligt helförlamad och en extremt utmanande tid följde. Han säger själv: "Jag minns klart och tydligt hur jag låg ned och mediterade över vad jag ville använda detta liv till". Han vågade förändra sin livsinställning och har sedan dess hjälpt andra att skapa sina liv.

Tommy arbetar idag som utbildare och personlig coach med egen mottagning. Delar av denna bok är hämtad från Morrhåret, som är Tommys blogg. Bokens syfte är att ge dig motivation, inspiration och praktiska verktyg att skapa det liv du vill ha.

Fokus ligger på det du kan påverka i ditt eget liv idag. Varje morgon kan du vakna upp och välja om du vill leva ditt liv utifrån rädsla eller kärlek. Våga vara en aktiv del i förändringen av dig själv och världen!

"De texter som jag har läst ur boken är fantastiskt bra. Det är klart och redigt upplagt. Jag tycker också om att budskapet i texten lyfts fram på  ett sätt som får mig att tänka till och själv vilja undersöka hur det  förhåller sig med det som skrivs."
- Gunbritt Stillman - samtalsterapeut i Västerås

"En kväll när jag kände mig ledsen . . . började jag läsa den här boken. Tack. Den gick rakt in i mitt hjärta. Tack igen . . ."  
- Eva Maria Eriksson - sjuksköterska i Örebro

"Trots komplicerade ämnen är boken lättläst. Mycket  beroende på en humoristisk underton. Samtidigt är den mycket seriös."  
- Johnny Nilsdorff - sågverksarbetare i Edsbro

"Tommy är Sveriges svar på Dr. Phil. Han skriver på ett lättförståeligt och mycket intressant sätt och hans bok kan vara av värde för alla med intresse för sina medmänniskor, psykologi och problemlösning."
- Marianne Rugård Järvstråt - psykolog och VD på Bombadil Publishing

Genom att  använda boken kan du uppnå följande:

  • Våga lyssna på dig själv och ta beslut
  • Påverka själv ditt liv positivt
  • Växa vidare och bli modigare
  • Aha-upplevelser kring saker du inte förstått
  • Verktyg och insikter för resten av livet
  • Se dig själv i ett större perspektiv
  • Se på livet och existensen på ett bättre och produktivare sätt
  • Få hopp och kraft
  • Bryta dåliga vanor
  • Förstå begreppen kärlek och rädsla

Att använda boken

Boken uppmanar till självreflektion och det finns lätt genomförbara  övningar och uppgifter i den som du kan göra själv över tid för att jobba med dig själv. Detta gör att boken blir utmanande och personlig. Du kan använda boken som ett uppslagsverk eller läsa den från pärm till pärm.  

Inställning

Du kan, som sagt, helt enkelt läsa boken från pärm till pärm. Om du väljer att även göra övningarna i boken och om du låter den vara din följeslagare en tid i ditt liv kan du få ut mer av den. Du överför då teori till praktik och det är först då du kommer att märka resultat i ditt liv.

Förlag: CarpeLeo
Språk: Svenska
Format: Stor pocket
Antal sidor: 177
ISBN: 978-91-85765-15-7

Mer om boken "Kärlek och rädsla"

Boken har tryckts i tre upplagor och den mesta försäljningen har skett via min webbplats. Tack till er som beställt och jag hoppas att boken tillfört värde i form av utveckling, avveckling och nya insikter. Det är mitt syfte och kall.

Marianne Rugård, som är VD på förlaget Bombadil Publishing, kontaktade mig våren 2007. Hon hade läst mina texter och tyckte att vi borde producera en bok. Arbetet med boken "Kärlek och rädsla" startade på allvar hösten 2007. På grund av ekonomiska problem på den svenska delen av förlaget och även problem med tryckkvaliteten på de tryckerier som testades skulle det dröja till oktober 2010 innan boken fanns att tillgå för läsarna. Bombadil Publishing har idag större delen av sin verksamhet utanför Sveriges gränser och då med mer renodlad inriktning på ungdomsböcker.

Eftersom boken "Kärlek och rädsla" är skriven på  svenska för svenska läsare, beslutade vi i mars 2011 att bokens rättigheter skulle gå över till författaren och nytt förlag är nu CarpeLeo. Det måste sägas att utan Mariannes entusiasm och initiativkraft hade inte boken blivit av. Därför riktas ett VARMT TACK till Marianne på Bombadil Publishing och till alla inblandade som tillfört kärleksfull energi på vägen. Bland andra Loole Hagberg, som varit vackert behjälplig vid själva skrivandet.

KÖP BOKEN

Kärlek och Rädsla

BESTÄLL BÖCKER VIA FÖLJANDE FORMULÄR

Pris: 299kr inklusive moms
FRI FRAKT inom Sverige
Ingen faktureringsavgift och betalningsvillkor är 10 dagar netto

LEveransinformation

Fyll i ENDAST om faktureringsadress skiljer sig från leveransadress

Tack! Ditt meddelande är skickat!
Oj! Någonting blev fel när du fyllde i formuläret. Välkommen att ringa istället.

CarpeLeo, Box 540, 116 74 Stockholm | Tommy: 070-410 10 49, vardagar 10-19

Se köpevillkor - böcker och läs mer om coaching och utbildningar nedan . . .

Personlig Coaching

En leende kvinna på coaching-session sitter mitt emot en personlig coach

Personlig Coaching

Som personlig coach hjälper jag dig att komma UR låsningar, se LÖSNINGAR och bearbeta hindrande MÖNSTER

Personlig Coaching
Ett leende par sitter med en relationscoach - de håller varandras händer

Relationscoaching

Relationscoaching för par i kärleksrelationer, familjer och grupper. Få hjälp med KÄNSLOR, ANSVAR och MER.

Relationscoaching
 Närbild på två händer på ett bord - coach och klient. På bordet ligger klossar. Ledarskapscoachen coachar med hjälp av klossar.

Ledarskapscoaching

Lär känna dig själv och använd ditt ledarskap för personlig utveckling. För att vara en bra ledare behöver du ha SJÄLVKUNSKAP.

Ledarskapscoaching
En kvinna på scenen, uppträder, en manlig scencoach sitter på läktaren och coachar henne

Scencoaching

Med scencoaching får du hjälp att nå FRAM från scenen genom att vara dig SJÄLV och raffinera din SÄRART

Scencoaching

Utbildningar

Du deltar i en utbildning i presentationsteknik och framför dig sitter övriga deltagare och applåderar utbildaren som står längst fram i rummet vänd mot er.

Presentationsteknik

Våga stå på scen i NÄRVARO med KÄNSLA och KREATIVITET. Få personlig utveckling och hjälp att BOTA scenskräck och rampfeber

Presentationsteknik
Ett par i en kärleksrelation promenerar i en park och deras barn går mellan dem. Du ser deras ryggar.

Relationer

På utbildningen "Relationer"  får du hjälp att FÖREBYGGA relationsproblem och UTVECKLAS tillsammans med din partner.

Relationer
Luffarschack med 9 rutor. 3 hjärtan i rad. Kärleken har vunnit över rädslan .

Kärlek och Rädsla

Med utbildningen "Kärlek och Rädsla" får du verktyg att skapa det liv just DU vill ha

Kärlek och Rädsla