Bryta Mönster

Azur background and text with scrabble words, spelling: Just do it differently

Att bryta mönster och skapa ditt liv som du innerst inne vill ha det

Har du märkt att livet ofta går på rutin? Dessa rutiner är uppbyggda av mönster. Dessa mönster skapade du i det förflutna. För att kunna skapa det liv du innerst inne vill ha behöver du BRYTA de mönster som om och om igen skapar OM ditt liv.

Fortsätt läsa →
Red haired, bearded, plump man is angry with the scales

Att gå ner i vikt. Coachen tipsar om viktminskning

Om viktminskning. Här finner du tips på hur du kan göra för att gå ner i vikt. Att gå ner i vikt är enkelt i teorin så det behövs inga teoretiska tips. Det som framförallt behövs är praktiska tips. Då du vill gå ner i vikt ställs du oundvikligen inför dina egna MOTSTÅND.

Fortsätt läsa →
7 sobriety chips in different colours arranged like a flower

Alkohol, alkoholproblem och inspiration till förändringar

Alkohol är en del av vårt samhälle. Har du erfarenheter av alkoholproblem? Det kan vara egna problem eller andras. Här resonerar jag kring alkohol och alkoholmissbruk. Bli inspirerad till förändringar och få tips kring alkoholproblem.

Fortsätt läsa →
Elderly asian woman reaching the finish line of a run

Har du avslutat? Avsluta och återfå kraft och kärlek

Det är viktigt att avsluta saker i livet. Har du för vana att inte avsluta? Alla oavslutade ting samlas i en ryggsäck som du tvingas släpa på. Att avsluta är att förenkla och det ger dig kraften åter. Du avslutar och ger plats för verkligheten och kärleken i nuet.

Fortsätt läsa →

Relaterade kategorier

BOKEN

Kärlek och Rädsla

Varje dag kan du själv välja rädsla eller kärlek. Boken "Kärlek och rädsla - våga skapa det liv du innerst inne vill ha" ger MOTIVATION, INSPIRATION och praktiska verktyg att gå från rädsla till KÄRLEK.

Läs
Mer