Har du avslutat? Avsluta och återfå kraft och kärlek

En äldre asiatisk kvinna avslutar precis en löptävling. Hon ser glad ut.

Det är viktigt att avsluta saker i livet. Har du för vana att inte avsluta? Alla oavslutade ting samlas i en ryggsäck som du tvingas släpa på. Att avsluta är att förenkla och det ger dig kraften åter. Du avslutar och ger plats för verkligheten och kärleken i nuet.

Har du avslutat? Avsluta & återfå KRAFT och KÄRLEK.

Konsekvenser av att inte avsluta

Ta en titt på ditt liv idag och känn in. Har du avslutat allt du föresatt dig eller ligger det ett antal ”surdegar” med oavslutade saker och jäser samtidigt som de tar din energi?

På vissa områden i livet är konsekvenserna tydligt uppenbara:

  • Om du inte betalar dina fakturor får du påminnelseavgifter eller ärendet drivs till INKASSO och du kan också hamna hos Kronofogdemyndigheten
  • Om du felparkerar din bil får du PARKERINGSBÖTER
  • Om du som fastighetsägare underlåter att avlägsna snö från taket kommer förr eller senare FOTGÄNGARE på gatan nedanför att ta skada och det kan också hända att taket helt enkelt rasar IN med kostsamma reparationer som bieffekt

Detta gör att de flesta åtaganden med uppenbart ogynnsamma följdverkningar blir avslutade. Om du till fullo FÖRSTÅR vad det kostar att leva med oavslutade ting kommer du att se till att de minskar i antal och storlek till förmån för:

KÄRLEK och  LIVSENERGI.

Pengar och avslut

Påminnelsefakturor och inkassokrav. Att betala sina fakturor i tid är att avsluta köpet som du påbörjade.
Dina obetalda fakturor tar din kraft och din energi. Att betala sina fakturor i tid är att vara i flödet och det känns bra. Det är ett avslut av det du påbörjade.

Att betala sina fakturor är att vara i FLÖDET. Att vägra betala eller betala motvilligt eller att betala dom för sent är att stoppa det ekonomiska flödet. Det är att inte avsluta den ekonomiska transaktionen som du en gång PÅBÖRJAT genom att köpa varan eller tjänsten. I samma stund som du, likt en jäsande surdeg, klagar över räkningarna som dimper ned i brevlådan, stoppar du:

  • De UTGÅENDE fakturorna
  • Löneförhöjningen på arbetet
  • LOTTOVINSTEN
  • Det oväntade ARVET från en avlägsen släkting

Framförallt stoppar du kärleken som helhet och livsflödet i ditt liv. Prova att betala dina räkningar GLÄDJEFYLLT. Detta för att du är medveten om att du samtidigt öppnar upp för universums OMÄTBARA pengaflöde som då kan välja att passera genom DIG. Var generös, ge kärlek och rikedom omkring dig utan baktankar. På så vis kan du vara säker på att du får MER från outsinliga källor. Tro på rikedomen. Både den inre och den yttre . Din tro avslutar fattigdomstänkande och rädsla och du kan istället bjuda in rikedom och kärlek.

MISSA INTE NYA INLÄGG!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Prenumerera KOSTNADSFRITT på utskick (1 ggr mån) från Bloggen Morrhåret

Avsluta helt

Byggklossar. Taket läggs på. Pricken över i. I ett avslut utelämnar vi ofta de där viktiga detaljerna och det blir inget egentligt avslut.
Sanningen är hel och lögnen är delad. Ofta är det de där små utelämnade detaljerna som vi innerst inne VET finns där som tar vår livsenergi. Var sann mot dig själv och avsluta även det där SISTA.

Att löpande avsluta, handlar om att du förhåller dig HEL och VITAL som människa. När du avlutar saker blir du HEL för att det är fullbordat och för att du tillåter energin i nuet där du kan få tillgång till universums gränslösa energi.

Då du löpande avslutar ser du KLART

Du får ÖVERBLICK

Alla oavslutade saker gör dig  disharmonisk och delad. Du förlorar din styrka och din livsenergi för att disharmonin för dig BORT från nuet där livet sker. Om du har ett samarbete med andra och inte kan fullgöra din del av er gemensamma överenskommelse har du OAVSLUTADE löften som kommer att ta din energi. I detta läge är det viktigt att avsluta samarbetet på ett tillfredställande sätt, där det som behöver kommuniceras faktiskt kommuniceras. Ni avslutar för att möjliggöra för alla parter att gå vidare med bibehållen kraft och energi. Alternativt behöver ert gemensamma avtal korrigeras.

Förlåtelse

Om du säger något eller gör något som du vet är helt emot din egen inre sanning och standard så är det OAVSLUTAT tills du tagit ansvar och bett dig själv och andra om förlåtelse. Att underlåta att förlåta och att be om förlåtelse FÖRSTÖR och du blir DELAD.

Tala sanning

Avsluta och HELA dig själv genom att tala sanning i nuet. Detta gäller framförallt det du säger till dig SJÄLV. När du har behov som du inte uttrycker är du inte ärlig med omgivningen och egentligen ljuger du för dig själv och andra. Detta är att leva i LÖGN och DIS-harmoni.

Avslut innebär:

  • Att ALLA blir hörda
  • Att ALLA talar
  • Att en NÖJDHET sprider sig

Givetvis ska du även inkludera dig själv här.

Påbörja och avsluta

Genomskinlig burk med godis du inte gillar. Den har stått länge i hyllan. En gåva som du inte har kunnat göra dig av med. Ge bort, sälj eller kasta. Avsluta och gå vidare i livet.
Har du saker du inte vill ha? Avsluta genom att ge dom till någon, sälj dom eller kasta dom - även om det är en gåva från någon du älskade en gång. De tar din energi där de står. En gåva är en gåva och sanna gåvor likt sann kärlek har inga förbehåll eller krav.

När du påbörjar, BÖRJAR du på något och du väljer aktivt att inkludera detta i ditt liv. När du avslutar SLUTAR du och du vill kliva av och lägga av. Att avsluta är att  ta bort all din energi från det vi talar om för att kunna lägga all den energin på det du väljer att lägga energin på i nuet. Om du inte avslutar kan du omöjligtvis vara i nuet. Alltså kan du inte hundraprocentigt befinna dig i sann kärlek och kraft.

Hur naturen avslutar

Tändstickor formade som figurer. Det föreställer födelsen till döden där döden är avslutet.
Du föds, du lever och du dör. Ett kort ögonblick i det vi kallar TIDEN. Du kan inget ta med dig härifrån. Acceptera det och avsluta så att du kan påbörja. Det sista avslutet är din död och vad som händer sedan vet du inget om liksom du egentligen inte vet vad som händer imorgon. Avslut skapar närvaro. Att vara närvarande är att LEVA.

Om vi tar en titt på naturen och det fysiska universumet kan vi börja med kroppens kretslopp. Att avsluta är att gå på toaletten. Ordet avföring kommer av att FÖRA AV. Din kropp har tillgodogjort sig näringsämnena i maten du tillfört och den avförda avföringen är avslutet i detta lilla kretslopp. I ett större perspektiv tas det du fört av, om hand av växterna. När växterna har tillgodogjort sig näringen i det du fört av växer de och kanske blir de föda som återigen kan tillföras dig. Växterna blir också till jord för andra växter att växa i. Sedan äter vi grödorna och när vi dör blir vi också jord för grödorna att växa i. Det är alltså ett kretslopp som fungerar och det är KÄRLEK.

🐾 Att inte avsluta är att gå emot naturens flöde

Att INTE avluta saker är att gå EMOT naturens naturliga kretslopp. Att vara rädd för att avsluta och rädd för att ge energin vidare är att försöka stoppa kärlekens flöde och det är fruktlösa försök att stoppa LIVET.

Det gör dig FATTIG och RÄDD

Våga avsluta och LÄMNA det gamla BAKOM dig så ska du se att livet förändras på bästa sätt.

Läs mer NEDAN eller på startsidan för MORRHÅRET ->

Kärlek är inte svartsjuka, Kärlek är inte habegär, kärleken begär inte att bli älskad, kärlek är inte fruktan, kärlek är inte sexuell njutning. Beroende av en annan är inte kärlek, tanken kan inte odla kärlek, kärlek är inte skönhet, kärlek är inte självömkan. Det finns inget sådant som olycklig kärlek. Vet du inte vad det är att verkligen älska? Att älska utan hat, utan svartsjuka, utan ilska, utan att vilja ingripa i det han tänker eller gör, utan att fördöma, utan att jämföra – vet du inte vad det innebär? När du älskar någon av hela ditt hjärta, med hela ditt sinne, med hela din kropp, med hela ditt väsen, finns då jämförelse?
Jiddu Krishnamurti
En rödhårig man är på väg att äta upp vågen han ska väga sig på. Han kämpar med att gå ner i vikt.

Att gå ner i vikt. Coachen tipsar om viktminskning

Om viktminskning. Här finner du tips på hur du kan göra för att gå ner i vikt. Att gå ner i vikt är enkelt i teorin så det behövs inga teoretiska tips. Det som framförallt behövs är praktiska tips. Då du vill gå ner i vikt ställs du oundvikligen inför dina egna MOTSTÅND.

Fortsätt läsa →
Klossar med bokstäver formar orden GÖR DET BARA ANNORLUNDA

Att bryta mönster och skapa ditt liv som du innerst inne vill ha det

Har du märkt att livet ofta går på rutin? Dessa rutiner är uppbyggda av mönster. Dessa mönster skapade du i det förflutna. För att kunna skapa det liv du innerst inne vill ha behöver du BRYTA de mönster som om och om igen skapar OM ditt liv.

Fortsätt läsa →

Relaterade Tjänster