Förverkliga Dina Drömmar

En flicka med kläder som en älva skapar sin egen römvärld medans hennes mor tittar på

Förverkliga dina drömmar

Vilka drömmar har du? Vad är det du skulle vilja förverkliga? Segla runt jorden? Bli en underbar förälder, partner, älskare, son, dotter, hantverkare eller semesterfirare? Här får du tips och inspiration för att förverkliga dina drömmar.

Fortsätt läsa →
En törnekrona med taggar - en sådan martyrer brukar ha på sig

Offerskap och martyrskap. Är du ett offer och en martyr?

Vad innebär det att vara ett offer och en martyr? Hur kan du ta dig ur offerrollen och martyrskapet? Detta tas upp här. Offerrollen och martyrskapet har som konsekvens en stor maktlöshet och frustration. Sluta vara offer och bli maktfull.

Fortsätt läsa →
En nybörjare lär sig att lägga ett pussel med former och han gör misstag

Vill du ha en ny början? Tillåt dig då att vara nybörjare & amatör

Om du vill ha en ny början i livet kan det ofta krävas att du tillåter dig att vara nybörjare och en amatör. Det är enda sättet att växa som människa och det kräver ofta mod att vara nybörjare. Våga vara NYBÖRJARE och tillåt dig att vara en AMATÖR.

Fortsätt läsa →
En man har slitit upp sina skjortknapper och istället för bröstet syns universum . . . en galax inom honom

Öppna upp och skapa flöde i livet

Egots rädsla stoppar flöde, kreativitet och kärlek. Våga framträda och ta din rättmätiga plats. Skapa flöde och välstånd genom att välja ljus och kärlek. Gå bortom egot och tillåt flödet i ditt liv genom att öppna upp och släppa IGENOM kärleken.

Fortsätt läsa →

Relaterade kategorier

BOKEN

Kärlek och Rädsla

Varje dag kan du själv välja rädsla eller kärlek. Boken "Kärlek och rädsla - våga skapa det liv du innerst inne vill ha" ger MOTIVATION, INSPIRATION och praktiska verktyg att gå från rädsla till KÄRLEK.

Läs
Mer