Gränser, Medberoende och Anpassning

Scrabble letter spell Lack of Boundaries invites a lack of respect

Problem med gränser och gränssättning

Problem med gränser och gränssättning förorsakar medberoende, anpassning, relationsproblem och många andra problem. Om människor ifrån början lärde sig kärleksfulla gränser skulle världen se helt annorlunda ut och många relationsproblem (på alla nivåer) skulle inte existera.

Fortsätt läsa →
Shows two feet standing in middle of a railway

Bryta medberoende

Vad innebär det att vara medberoende? Känner du dig kraftlös och känns det som om besluten i ditt liv tas av andra människor ovanför ditt huvud? Här resonerar jag kring destruktivt medberoende och din makt att våga leva det liv du innerst inne vill ha.

Fortsätt läsa →
Funny young couple man and woman having a fight

Anpassning i kärlek eller anpassning i rädsla

Anpassning i kärlek och anpassning i rädsla är helt olika saker. Anpassning i rädsla vidmakthåller destruktiva och osunda förhållanden. Anpassning i kärlek skapar skönhet och gör livet stort och vackert. Anpassar du dig i kärlek eller rädsla?

Fortsätt läsa →
Angry boy, with a gun

Kärleksfulla gränser

Vad tänker du på och vad känner du inför de unga och arga människor vi läser om i nyhetsrapporteringen? Kan rådande situation vara en konsekvens av tidigare begångna handlingar? Lever vi i ett kärlekslöst, medberoende och gränslöst samhälle?

Fortsätt läsa →

Relaterade kategorier

BOKEN

Kärlek och Rädsla

Varje dag kan du själv välja rädsla eller kärlek. Boken "Kärlek och rädsla - våga skapa det liv du innerst inne vill ha" ger MOTIVATION, INSPIRATION och praktiska verktyg att gå från rädsla till KÄRLEK.

Läs
Mer