Kommunikation

Ledsen och deprimerad kvinna sitter med armarna korsade på sängkanten. Hennes man sover obekymrat i sängen. De har kommunikationsproblem.

Kommunikation och relationsproblem

Om kommunikation och relationsproblem. Sann kommunikation tar med känslorna. Lögner för er ifrån varandra, så tala sanning, både till dig själv och din partner. Lyssnandet är viktigare än talet i kommunikationen. Lyssnande är en bristvara idag. Många vill tala och få vill lyssna.

Fortsätt läsa →
En voodoo docka, tändstickor och nålar mm - förändra sin partner med voodoo

Konsten att förändra sin partner

Försöker du förändra din partner? Hjälper det? Här är första hjälpen för att få relationen att fungera. Vill du att andra ska förändra dig? Mina egna erfarenheter av att arbeta på att förändra kärlekspartners och andra är inte upplyftande. Läs om konsten att förändra sin partner. Den ultimata metoden.

Fortsätt läsa →
En man är fastlåst med handbojor vid sin remote control till tv`n

Ta makten över tv-tittande och sociala medier

Omedvetet och omåttligt användande av tv, internet och sociala medier är ofta ett frö som skapar relationsproblem. Om du lever ensam kan internet och tv-tittande vara en flykt från ensamhet. Du missar livet och dina drömmar. Ta makten över tv och internet. Slit dig loss.

Fortsätt läsa →
Man håller sina mittersta fingrar mot tinningen och försöker sig på tankeläsning

Vad ska vi med blinkers till när det finns tankeläsning?

Använder du blinkers i trafiken? Genom att blinka och kommunicera dina behov och önskningar blir du synlig och du minskar antalet konflikter och missförstånd. Tyvärr förväntas det ofta att andra ska vara kunniga på tankeläsning. Denna underlåtenhet att använda blinkers skapar många relationsproblem och även andra problem. Tankeläsning fungerar ej.

Fortsätt läsa →

Relaterade kategorier

BOKEN

Kärlek och Rädsla

Varje dag kan du själv välja rädsla eller kärlek. Boken "Kärlek och rädsla - våga skapa det liv du innerst inne vill ha" ger MOTIVATION, INSPIRATION och praktiska verktyg att gå från rädsla till KÄRLEK.

Läs
Mer