projiceringar

En vuxen och ett barn pekar båda på dig - som för att skylla på dig - så som det ofta blir vid projiceringar

Projicering och projiceringar

Här följer lättfattliga förklaringar om projiceringar. Projiceringar är något som sker på alla nivåer i samhället och det är något som vi alla måste komma till rätta med för att uppnå mognad och frid. Både inom oss själva och i samhället i stort.

Fortsätt läsa →
En kvinna ligger på marken med smutsigt ansikte och smutsiga armar. Hon håller i en spegelskärva och projicerar sig själv där. Omkring henne ligger flera spegelskärvor.

Hur påverkas du av projiceringar och speglingar?

Hur påverkas du av projiceringar och speglingar? Vi projicerar ständigt och dessa speglingar gör att livet blir en illusion. Hur sluta projicera det förflutna och se verkligheten i nuet? Läs om speglingar, projiceringar och ditt frigörande ansvar.

Fortsätt läsa →
Beigefärgade klossar i tre rader formar meningen FÖRLÅT FÖR ATT GLÖMMA. En vertikal linje delar upp raderna och till höger om linjen formas då meningen GE för att FÅ.

Var i kärlek och förlåt andras rädsla manifesterad genom projektioner

Projektioner kan ställa till med elände. Då du i kärlek fullt ut vågar vara den du är kan du räkna med att bli älskad och hatad ty du blir en tydlig spegelbild att projicera på. Projektioner är inte ondska. Det är tecken på sömn. Förlåt dem och ta adekvata steg för ett fortsatt liv i ljus och kärlek.

Fortsätt läsa →
En brud och en brudgum försöker finna varandra med förbundna ögon. Speglingar skapar blindhet.

Speglingar och ansvar i din kärleksrelation

Vad innebär det att ta ansvar för sina speglingar i en kärleksrelation? Du speglar dig hela tiden i andra och i en nära kärleksrelation blir dessa speglingar ofta starka. Har du någon gång tagit känslosamma och förhastade beslut eller utfört handlingar som du sedan ångrat för att du reagerat på din egen spegelbild?

Fortsätt läsa →

Relaterade kategorier

BOKEN

Kärlek och Rädsla

Varje dag kan du själv välja rädsla eller kärlek. Boken "Kärlek och rädsla - våga skapa det liv du innerst inne vill ha" ger MOTIVATION, INSPIRATION och praktiska verktyg att gå från rädsla till KÄRLEK.

Läs
Mer