Recensioner om boken

Boken Kärlek & Rädsla

Jag rekommenderar denna bok till min dotter som tycker det är så jobbigt att bli vuxen. Tack för en bra bok som aldrig tar slut. Jag kan gå tillbaka och se vad som passar in just med de utmaningar jag har. Jag har läst många böcker som tagit upp det du skriver om. Intressant är att du vinklar vissa saker på ett annat sätt.

👌
Annika
Förskollärare i Lysekil

Boken Kärlek & Rädsla

Jag sökte stöttning i hur jag kunde stärka min sambo och mig själv igenom en tuff period och jag fann en hel del tankar i boken som var värda att ta till sig/oss. Tack för en bra bok!

👌
Eva
lärare på Orust

Boken Kärlek & Rädsla

Jag är så nöjd med boken och vill nu gärna ge den till min bror.

👌
Charlotte
Konsult PR/Marknadsföring i Stockholm

Boken Kärlek & Rädsla

Det är spännande att läsa om kärlek och rädsla inom olika områden. Alla borde läsa mer om det för att bättre förstå sig själva. Jag fick många intressanta insikter av boken. Att sätta kärlek i förhållande till rädsla skapar en intressant dimension.

👌
Annika
Civilekonom i Stockholm

Boken Kärlek & Rädsla

Boken gav mig en knuff framåt och den gav mig inspiration att ta tag i mitt liv i ett läge när jag famlade och försökte hitta en fast punkt, från vilken jag kunde komma vidare.

👌
Hans
mentor och egen företagare i Stockholm

Boken Kärlek & Rädsla

Jag tycker att författaren fått fram så många bra saker och frågor man bör besvara för sig själv. Jag har rekommenderat boken till flera i min omgivning. Boken fick mig att sätta mig själv i framkant och tänka på vad jag vill.

👌
Kristina
Vikariesamordnare i Skellefteå

Boken Kärlek & Rädsla

Genom boken lär jag mig att se på mig själv och tillvaron på ett nytt och hälsosammare sätt tycker jag.

👌
Carin
Receptionist i Stockholm

Boken Kärlek & Rädsla

Fick ett förtydligande om att jag ska fokusera på mig själv. Där kommer även boken Kärlek och rädsla till hjälp. Jag har förtydligat mina tankar och jag har större insikt om språkbruk. Nyttigt med en djupare titt på sig själv och nyttigt att reflektera över beteendemönster i relationen.

👌
Katarina
Apotekstekniker i Göteborg

Boken Kärlek & Rädsla

De flesta kan behöva läsa boken och reflektera över det som tas upp i den. Den ger många förklaringar till hur vi är mot varandra och mot oss själva. Mycket bra “handbok” - lättläst, läsvärd och lärorik! Jag fick många "aha" upplevelser och förklaringar till mina egna och andras beteenden. Mycket bra skriven och lättläst. Skriv mer!

👌
Thomas
Säljare i Klintehamn

Boken Kärlek & Rädsla

Bra att du använder dig av egna erfarenheter och upplevelser i boken. Har just satt boken i händerna på min syster som nu är mottaglig för andra sätt att se på livet. Vi får se hur hon upplever den. Boken är lättsam, rolig och “fundersam”, samt innehåller historiska fakta som man kan relatera till i livet vi lever idag.

👌
Malin
Säljare i Stockholm

Boken Kärlek & Rädsla

Boken känns sann.

👌
Irene
Designer i Stockholm

Boken Kärlek & Rädsla

Tack för att jag fick ta del av din historia. Du lärde mig något om Dig men ännu mer, något om mig själv. Tack för alla insikter. Jag vill rekommendera denna bok till alla som vill bli bättre människor. Modigt att våga komma tillbaka. Modigt att visa sårbarhet och skriva så kärleksfullt om far. Mycket var nytt och det mest slående var insikten om mina egna föreställningar.

👌
Leila
Forskare och arbetsterapeut i Göteborg

Boken Kärlek & Rädsla

Du är jätteduktig på det du gör och din bok är toppen.

👌
Camilla
Barnskötare och personlig assistent i Stockholm

Boken Kärlek & Rädsla

Jag gillar en av förklaringarna av kärlek: “Sann kärlek innefattar kärleksfulla gränser. Gränserna gäller din respekt för dig själv och andra samt givetvis andras respekt för sig själva och dig”. Fortsätt ge presenter i texterna. Boken lyfter upp många aktuella delar för kärlek och rädsla och den har gett mig andra perspektiv på att se på dessa.

👌
Per
Programmerare i Stockholm

Boken Kärlek & Rädsla

Bra upplägg med alla artiklar på webbplatsen. Boken Har utmanat mig att slappna av och den utmanar mina funderingar kring kärlek och rädsla. Jag tyckte om upplägget med olika livsfrågor. Jag gillade ditt anslag i texterna. Enkelt, rakt och ofta självupplevt.

👌
Annelie
Mental tränare, coach, terapeut och massös i Norrköping

Boken Kärlek & Rädsla

Tack för boken. Har redan läst den från pärm till pärm och har hela dagen haft ett otroligt adrenalinpåslag och härligt positiv energi. Det står många kloka ord i den.

👌
Helena
Telekom-ansvarig i Stockholm

Boken Kärlek & Rädsla

Tack för boken du skrev. Det är ett nöje att läsa den, vilket jag gör innan jag går och lägger mig. En skön vila från alla arbetstankar.

👌
Madeleine
Arbetsmyra i Stockholm

Boken Kärlek & Rädsla

Boken är skriven “rakt på sak” och med praktiska övningar, detta gör att det är lätt att ta till sig. Jag har fått många insikter!

👌
Anki
Lokalvårdare och fyrabarnsmamma i Ängelholm

Boken Kärlek & Rädsla

Boken gav mig inspiration att tro på min egen sanning i mitt arbete med barn. Tack för att du skrev den och tack för ditt mod att sticka ut hakan! Fortsätt vara som du är och skriv fler böcker. Jag vill rekommendera denna bok till mina barn, mina kollegor och alla som är intresserade av livet och våra relationer.

👌
Birgitta
Förskollärare i Stockholm

Boken Kärlek & Rädsla

Det här är en självhjälpsbok till personer som känner att de fastnat i för dåliga vanor eller som har känslomässiga bekymmer att ta itu med. Den har en enkel och luftig design och korta kapitel, och innehåller dessutom relativt lätt genomförbara arbetsuppgifter. Hela boken är skriven med glimten i ögat. Och allt bottnar i en personlig erfarenhet, som också vackert läggs fram.

👌
Recension i Tidningen “KraTTan”

Boken Kärlek & Rädsla

Jättebra bok och kärleksfullt skriven. Jag rekommenderar boken till alla mina vänner. Boken var lättläst och den påminner mig om det jag vet men ibland kanske glömmer i vardagens bestyr.

👌
Erika
Kundansvarig säljare i Hudiksvall

Boken Kärlek & Rädsla

Coachen Tommy P.A. Larsson är orädd. Besvärlig. Men kärleksfull. Genom att blanda empiri, historia, coaching frågor och skönlitterära inslag, hjälper han läsaren att reflektera . . . boken är läsvärd och lämnar garanterat ingen oberörd.

👌
Recension i Tidningen Stockholm Näring

Boken Kärlek & Rädsla

Boken är rakt på och lättläst - den tar fram kärnan av viktiga bitar och ger verktyg för att läka trauman och bejaka livet.

👌
Sonja
Undersköterska i Skellefte

Boken Kärlek & Rädsla

Läste ut boken i helgen - jag kunde helt enkelt inte slita mig. Boken ger mig mycket. Din bok kom sannerligen i rättan tid. Precis vad jag behövde. Boken är väldigt enkel och fint skriven på alla sätt. Din bok går verkligen rakt in i hjärtat. Grattis till att du hittat din plats i livet.

Det är väldigt uppenbart för oss lyckligt lottade som kommer över boken och säkert också för dem som har förmånen att träffa dig personligen Stort tack! Boken kom verkligen i rättan tid - precis i ett känsligt skede i livet då jag avslutat en relation eftersom jag behöver vara sann mot mig själv.

👌
Ingrid
Handledare i Landskrona

Boken Kärlek & Rädsla

Det var nytt för mig att bolla med en man som känns närvarande och kan ställa de frågor jag behöver ställa mig. Jag gör numera djupare och ärligare reflektioner. Märker att jag är mer medveten om vad jag känner här och nu.

Eftersom jag har läst och ställt mig frågor utifrån din bok Kärlek och rädsla tidigare och du kändes förtroendeingivande för mig så nappade jag på ditt erbjudande om coaching. Jag rekommenderar Tommy till de som liksom jag behöver se klarare på sitt liv för att komma vidare.

👌
Sonja
Undersköterska i Skellefteå

Boken Kärlek & Rädsla

ALLA har nytta av att läsa boken! Jag är glad att jag fann sajten på nätet som ledde mig till boken som jag kommer använda som ett verktyg och uppslagsverk. Jag rekommenderar boken till personer i ledande ställning som vill få en uppfattning om hur olika individer kan reagera och hur händelser i barndomen kan påverka dig som vuxen. Jag rekommenderar denna bok till personer som behöver stöd med att våga tro på sig själva.

Exempelvis människor som vill våga söka sig tillbaka till arbetslivet. Boken gav mig möjlighet att våga lyssna på mig själv och gå vidare med beslut som jag varit tveksam om att ta men ändå påbörjat men inte vågat löpa linan ut. Bra självhjälpsbok! Jag reflekterade, stannade upp och frågade mig själv. Vill jag det jag gör eller gör jag det för att bli sedd?

👌
Kirsi
HR-ansvarig i Stockholm

Boken Kärlek & Rädsla

Boken har ett språk och en enkelhet som gör att det bara flyter på när man läser. Tommy utgår från sina egna erfarenheter.

Han är kärleksfull mot läsaren och han bjuder på sig själv. Det finns många kopplingar till hans egna erfarenheter och insikter och bra tips och övningar i boken att fundera över kring sitt eget liv. Det är mycket inspiration i boken och när du lägger ner den går du säkert vidare i din egna process.

👌
Karin Christofferson
Recension på Coachbranschen.se

Boken Kärlek & Rädsla

Jag rekommenderar boken till alla som vill växa vidare, bli modigare, få mer självinsikt och ta eget ansvar. Jag har fått stöd och mod i mina egna insikter. Känner beundran för hur bra du sammanfattar och beskriver livets berg- och dalbanor.

Jag har fått ytterligare bekräftelse på sanningen om kärlek och rädsla. De är tätt sammanbundna och samtidigt varandras motsatser.

👌
Ulrika
Sjukgymnast från Orust

Boken Kärlek & Rädsla

Jag rekommenderar boken till alla som söker verktyg för att hantera sig själva, sin partner och allt i vardagen. Jag rekommenderar boken till alla som vill lära sig mer om sig själva. Kände igen mycket med/i mig själv när jag läste boken. Tidigare har jag inte kunnat sätta ord på det.

Jag har mycket mer förståelse för mig själv och min omgivning. Jag har fått verktyg för att kunna jobba med mig själv och mitt inre.

👌
Sofie
Vårdbiträde i Hofors

Boken Kärlek & Rädsla

Genom att studera innehållet i boken kan självkänslan stärkas och diskussioner komma igång om hur man kan förändra och känna hopp! Boken ger hopp och kraft!

Jag tycker mycket om titeln: “Kärlek och rädsla” samt underrubriken: “våga skapa det liv du innerst inne vill ha”. Härligt! Det går att förändra! Man kan jobba med sig själv, man gör alltid egna val, för det finns val att göra. Boken är skriven på ett lättsamt “språk” som alla kan ta till sig.

👌
Ingela
Konstnär i Nyköping

Boken Kärlek & Rädsla

Om mina föräldrar hade levat hade de fått låna boken. Jag rekommenderar boken till alla eftersom rädslor är något vi alla går och bär på. Rädslor kan slå knut på oss så att kärleken inte kan flöda fritt.

Jag tycker väldigt mycket om att du ger av dig själv och din erfarenhet och framför allt din härliga humor och att du på ett så öppet, enkelt, lättförståeligt och skojigt sätt delar med dig av må-bra-tips och värdefull information.

👌
Lena
”Reseledare i livet” i Stockholm

Boken Kärlek & Rädsla

Jag har fått kontakt med mitt inre barn tack vare boken. Jag känner mig lugnare i kropp o själ. De flesta skulle nog behöva läsa denna bok. Den gav mig många saker (verktyg) som jag kommer att ta med mig resten av livet.

Det känns som du vet vad du skriver om. Du har ju gjort en helt fantastisk resa.

Jag fick insikt i många saker som jag inte visste så mycket om och med öppet sinne började jag förstå. Boken gav mig ett öppet sinne.

👌
Anders
kabel-tv tekniker

Boken Kärlek & Rädsla

Jag vill rekommendera denna bok till min f.d. pojkvän, som jag tror skulle bli hjälpt på samma sätt som jag. Att förstå vad ett förhållande med en annan människa innebär . . . i alla avseenden.

En mycket läsvärd bok som lär oss nödvändigheten att välja och ta ansvar för oss själva och framför allt att en kärleksrelation alltid behöver underhållas och att kommunikationen behöver fungera Med hjälp av boken lyfte jag blicken för att se mig i ett större perspektiv. Det var skönt.

Jag var väldigt fokuserad på relationsproblem när jag läste boken. Och den gav mig flera nya vinklingar på brister och situationer jag upplevt. Efter att ha läst boken kunde jag faktiskt tolka det som hänt.

👌
Helene
Projektledare i Stockholm

Boken Kärlek & Rädsla

Jag tycker att man som läsare med stor behållning kan fokusera på ett ämne under en längre tid och arbeta djupare med det. Detta ger nya möjligheter. Jag har läst boken ett par gånger med något års mellanrum och blir påmind om hur min egen behållning varit olika beroende på vad jag just då förmått att ta till mig och smälta.

I texten, som på ett enkelt sätt förklarar viktiga samband, delar han generöst med sig av sina erfarenheter. Genom att ställa raka enkla frågor, bjuder han in läsaren att själv göra en resa i sitt eget liv och leta efter egen förankring.

Med boken Kärlek och rädsla tar Tommy upp viktiga delar av livets stora frågor. Han hjälper oss att stå upp mot konventioner och fördomar med ett extra klarsynt ljus.

👌
Malin
Arkitekt i Stockholm

Boken Kärlek & Rädsla

Genom att uppmana till reflektion och övningar som följs upp efter några dagar så blir det mer personligt (och utmanande) än en ren text. Jag vill också säga att jag uppskattar dina utskick.

Jag vill rekommendera denna bok till alla mina vänner. Jag har fått ytterligare bekräftelse på sanningen om kärlek och rädsla. De är tätt sammanbundna och samtidigt varandras motsatser.

Stort TACK för de frågor till självkännedom du har med Det räcker inte med att ha läst boken en gång. Jag märker att jag behöver återkomma till boken och påminna mig själv om klokheterna du delar i den.

👌
Nina
Säljare i Örnsköldsvik
BOKEN

Kärlek och Rädsla

Varje dag kan du själv välja rädsla eller kärlek. Boken "Kärlek och rädsla - våga skapa det liv du innerst inne vill ha" ger MOTIVATION, INSPIRATION och praktiska verktyg att gå från rädsla till KÄRLEK.

Läs
Mer