Referenser för Coachen

om Tommy

Tommy kan allt man behöver veta för att hjälpa någon på riktigt - och lite till. Jag är säker på att varenda krona du satsar på honom kommer tillbaka flerfalt. Han sysslar precis med det man bör göra . . . hjälper andra att hitta sin inneboende kraft och styrka. Det gör han med mycket kärlek för den enskilda människan och med ett stort inre mod som smittar av sig.

👌
Malin
Arkitekt i Stockholm

om Tommy

Vill jag tacka dig för en fin insats/coachsamtal när det var väldigt, väldigt jobbigt. Du hjälpte mig att öppna dörrar. Tusen tack. Du fick mig till insikt om att göra mig av med folk som får mig att må dåligt och att släppa gamla mönster och fejkad trygghet. Dessa människor som stal energi hör inte av sig mer (för de fick på nosen för att de sög och tydligen insåg de det).

👌
Therese
Ekonom i Stockholm

om Tommy

Det kändes alltid bra att prata med dig. Du är en god människa. Du var lugn och konkret och du arbetade ofta i metaforer. Detta gjorde att jag kunde förstå själva budskapet och överföra det till min situation. Jag tycker om dina väldigt bra morrhårsutskick.

👌
Cecilia
Sjuksköterska i Stockholm

om Tommy

Jag kände mig fullständigt trygg med dig som utbildare (vilket är viktigt för mig). Du var jättebra och pedagogisk. Du var duktig på att få fram det unika med var och en av oss.

👌
Jessica
Egen företagare

om Tommy

Jag vill tacka dig för den du vågar vara. Tack för din generositet - jag fick ut så mycket av utbildningen. Den var så givande, tillåtande och accepterande - men framförallt kul.

👌
Jeya
Friskvårdsterapeut

om Tommy

Jag tycker att du är lyhörd och empatisk, kommer med funderingar utan att styra i någon riktning. Du är väldigt behaglig att prata med och inger förtroende. Rekommenderar Tommy till alla som sitter fast i mönster som påverkar deras liv negativt. Har redan rekommenderat dig till två vänner, de kanske inte har motivationen just nu men jag hoppas att de också tar steget.

👌
Karin
Lärarstudent i Stockholm

om Tommy

Du var väldigt flexibel kring vad som hände och du anpassade det hela till flödet. Det var väldigt bra. Du utstrålar ett lugn och en stor närvaro och det känns att du har en tydlig tanke med vad du vill förmedla. Jag får en känsla av att du är sann mot dina ideal.

👌
Malin
Arkitekt i Stockholm

om Tommy

Jag rekommenderar Tommy till personer som behöver hitta en ny bas att växa vidare ifrån.

👌
Carina
Coach i Sala

om Tommy

Jag har blivit modigare och mer handlingskraftig. Jag stannar inte i att älta utan vågar gå till handling. Samtalen med dig har gett mig en ny inre styrka som kommer både mig själv och mina nära och kära till godo.

👌
Marjan
Projektledare i Stockholm

om Tommy

En stor anledning till att utbildningen är så bra är att du ger så mycket av dig själv. Du tänjer ordentligt på gränserna och utmanar varje deltagare till max. Kanonbra helt enkelt, vill absolut gå fortsättningskursen!

👌
Andreas
Utbildningsledare

om Tommy

Du är duktigt, du är förtroendeingivande och jag hoppas du känner vilken enorm hjälp och stöd du är för alla som kommer till din mottagning. Jag rekommenderar dig till de som uttrycker att de söker en coach eller hjälp i olika situationer. Jag upplever din coaching som professionell och den hjälper. Jag ser att jag är mindre rädd och tar mer plats.

👌
Lotta
Fastighetsskötare i Stockholm

om Tommy

När vi började låg jag. Nu står jag och jag är lugnare och mer bestämd. Jag insåg hur viktigt det är med självkänsla. Att en människa kan vara som en bunden hund eller en lus. Du är en vanlig människa. Lätt att förstå.

👌
Karin
Entreprenör i Stockholm

om Tommy

Efter relationscoachingen står jag upp för mig själv på ett annat sätt. Har blivit tydligare med mina barn och min partner. För mig och min partner blev det en vändpunkt för förhållandet och jag tror inte att vi skulle vara tillsammans idag om vi inte gått i relationscoaching. Du ställer raka frågor som kan upplevas som jobbiga. Känner nu att det är så det måste vara för att man ska kunna komma vidare.

👌
Magnus
Elektriker i Uppsala

om Tommy

Du var närvarande och en människa som levat. Du "passade bra bollar" som jag för det mesta kunde fånga och göra något med. Jag rekommenderar Tommy till de som jag tror behöver en personlig coach/relationscoach och är villiga att lägga ner arbetet.

👌
Jennie
Marknadschef

om Tommy

Jag vill ge beröm för det engagemang som du tillförde gruppen. Helt fantastiskt!

👌
Tomas
Chef

om Tommy

Du är jätteduktig på det du gör och din bok är toppen.

👌
Camilla
Barnskötare och personlig assistent i Stockholm

om Tommy

Rekommenderar dig till människor som sysslar med estetik, konst och musik. Det känns som att du når ut till dessa typer av människor. Våra möten var en plats där jag fick känna att jag var normal och jag fick stimulans i att säga precis vad som helst.

👌
Oscar
Musiker i Stockholm

om Tommy

Jag har lärt mig sund gränssättning. Jag lyssnar inåt och har lättare för att uttrycka mina behov. Jag förstår att jag inte är mina känslor. Jag flyr inte och jag undviker inte känslor. Jag låter dem vara och förhåller mig till dem med acceptans. Du är trevlig, varm och inkännande. Du var duktig på att läsa av och se vad jag behövde arbeta med. Kände mig trygg. Tipsar om dig till alla som vill växa och kliva ur ekorrhjulet.

👌
Marika
Sjuksköterska i Stockholm

om Tommy

Jag rekommenderar Tommy till alla som vill ha hjälp o stöd med att förändra. Alla som har fastnat i livet. Det känns som att du kan möta och jobba med vilken människa som helst!

👌
Anki
Undersköterska samt Massör i Norrtälje

om Tommy

Coachen Tommy P.A. Larsson är orädd. Besvärlig. Men kärleksfull. Genom att blanda empiri, historia, coaching frågor och skönlitterära inslag, hjälper han läsaren att reflektera . . . boken är läsvärd och lämnar garanterat ingen oberörd.

👌
Recension i Tidningen Stockholm Näring

om Tommy

Jag känner större självsäkerhet och har större medvetenhet om mig själv och kring hur jag agerar. Coachingen har verkligen varit en ögonöppnare för mitt beteende och hur det påverkar helheten runtomkring mig.

Du gör ett mycket bra jobb med personlig coaching och jag är tacksam att det finns personer som du som lyssnar och kan hjälpa människor att upptäcka sidor hos sig själva.

👌
Peter
Ingenjör i Trelleborg

om Tommy

Coachingen har fått mig att se livet mer öppet och våga ta tag i saker å ting. Jag värdesätter livet på ett annat vis och jag vågar vara mer av den jag är. Jag visar mer kärlek till mig själv och andra. Jag sätter gränser och tar numera ansvar för det jag gör.

Du hjälpte mig att tänka till och stanna upp. Inte köra huvudet i sanden och gömma mig. Jag rekommenderar dig till familj, vänner och arbetskollegor. För du är suverän!

👌
Mattias
Maskinförare i Habo

om Tommy

Det är nu lättare att ta sig tid till reflektion och att göra sig av med saker som suger energi.

Du är en lugn, mjuk och varm person som ställer bra frågor och inte avbryter. Varje samtal kändes positivt och varje gång jag åkte hem så kändes det som att energiförrådet var påfyllt.

👌
Helena
Telekommunikationsansvarig i Stockholm

om Tommy

Har en stark medvetenhet av vikten att coacha mig själv och jag har lättare för att säga nej och inte bara säga ja och sätta mig i en stressig situation där jag inte kan leverera, göra, utföra vad jag lovat. Jag har fått struktur. Vattenglaset kan bara fyllas fullt och sedan rinner det över och känslan av otillräcklighet ökar. Min självkänsla har ökat. Känner mig lugn inombords.

Du är mycket bra. Engagerad och fokuserad.

👌
Jan-Olav
Program manager - Process implementering i Stockholm

om Tommy

Du lär ut från hjärtat och är mycket motiverande och inspirerande.

Du är mycket motiverande och inspirerande. Under utbildningen upplevde jag en massa positiv energi och en känsla av att leva här och nu.

👌
Aira
Personalkonsulent och blivande coach i Oslo

om Tommy

Jag uppskattar ditt mod att möta motstånd och intuitivt stoppa när mönster blir synliga.

Du är suverän på att tydliggöra och ta fram mönster vi bär med oss.

👌
Carina
Coach

om Tommy

Jag tänker att det är synd att inte fler människor får möjlighet att gå din utbildning. Du har nog egentligen inga konkurrenter även om det kan se ut så för den som söker runt på nätet efter utbildningar i presentationsteknik.

För mig passar ditt sätt att coacha och jag kan mycket väl tänka mig att anlita dig när jag känner att jag behöver det. Du stöttar, pushar och ifrågasätter i en dos som gör att vi utvecklas framåt och får nya insikter timme för timme.

👌
Birgitta
HR-samordnare

om Tommy

Boken har ett språk och en enkelhet som gör att det bara flyter på när man läser. Tommy utgår från sina egna erfarenheter.

Han är kärleksfull mot läsaren och han bjuder på sig själv. Det finns många kopplingar till hans egna erfarenheter och insikter och bra tips och övningar i boken att fundera över kring sitt eget liv. Det är mycket inspiration i boken och när du lägger ner den går du säkert vidare i din egna process.

👌
Karin Christofferson
Recension på Coachbranschen.se

om Tommy

Du är bra på att skapa en miljö där det känns tryggt och ok att vara den jag är. Du är trovärdig i ditt budskap. Du gör skillnad.

Jag gillar att du höll utbildningen personlig och inte superstrukturerad, vilket hade känts väldigt konstigt när det handlar om olika individer med olika behov.

👌
Carin
Ekonomiansvarig i Stockholm

om Tommy

Du är mycket engagerad, öppen och vass. Du kan verkligen anpassa dig efter olika individers behov.

Jag insåg löpande vilken enastående förmåga du har för detaljer. Att du och med precision guidade och utmanade var och en i rätt riktning.

👌
Mårten
IT

om Tommy

Scencoachingen har resulterat i en ökad medvetenhet. Den gör att jag känner mig tryggare eftersom jag vet vad det är jag kan jobba med. Det är upp till mig nu. Det jag gillade med scencoachingen är kopplingen mellan mitt förflutna och mitt sätt att stå på scen. Din positiva och avslappnade attityd fick mig att bli mer lugn. Du lyckades avdramatisera detta med att stå på scen.

Jag kan se en ökad medvetenhet kring vad som orsakar problemen. Den medvetenheten är något konkret jag kan jobba med och något jag vet att jag faktiskt kan förändra.

👌
Lena
Forskare i Stockholm

om Tommy

Jag var frustrerad över min situation och visste inte hur jag skulle ta mig ur den. Vad den berodde på visste jag till en del men jag lyckades inte få rätsida på det ändå. Visste inte hur jag skulle ta mig vidare. Men nu vet jag!

Jag rekommenderar Tommy till alla som sitter fast i frustration och inte vet hur de ska komma vidare. Du ställde frågor som fick mig att börja tänka på allvar.

👌
Lotten
Koordinator i Stockholm

om Tommy

Du bjöd på dig själv och skapade ett klimat som var tillåtande och gjorde att jag vågade ta ut svängarna mer än vad jag själv hade trott.

Du var engagerad och du tog dig tid i ett väl genomtänkt koncept.

Det var ett tillåtande klimat och du var tydlig och gav feedback i varje moment.

👌
Elisabeth
Socionom

om Tommy

Jag känner mig mer säker på vem jag är och vad jag vill uppnå i arbetslivet och privat. Har bättre självförtroende och en mer positiv, lugn och avslappnad attityd till mig själv.

Coachingen innebär att jag har en lyssnande och empatisk person som ser mig.

Det är värdefullt och gör att jag kan få nya infallsvinklar. Du ställer ibland tuffa frågor som får mig att se klarare. Jag har lärt mig att sätta konkreta och tydliga mål - att sätta delmål och följa dem.

👌
Margareta
Vårdbiträde och förskollärare i Stockholm

om Tommy

Nu vill jag tala om hur otrolig din coachning är och har varit. Det som du lockat fram hos mig och det jag lärt mig i form av positivt lyssnande är så kraftfullt och jag applicerar det på mina kontakter med omvärlden. Det ger lugn, glädje och fin kommunikation. Svårt att sätta ord på upplevelsen! En slags varm våg som strömmar igenom hjärtat...

Jag tyckte om din konsekventa coaching-attityd.

Din acceptans, gränssättning, uppmuntran och humor. Din artighet och omtanke inför sessionerna och koncentrationen på mig och problemet. Jag önskar dig all lycka och framgång med ditt viktiga arbete! Ditt enastående engagemang kan inte annat än bringa frukt, som jag ser det.

👌
Ulla
Pensionär i Stockholm

om Tommy

Du är förtroendeingivande och du verkar vara bra på att fånga upp signaler och känna av.

Du är stark och modig och du följer ditt hjärta. Jag tyckte om ditt sätt att vara och inspirera. Du är förtroendeingivande och du verkar vara bra på att fånga upp signaler och känna av. Du har många kloka råd och insikter kring hur vi människor handlar och beter oss.

Du har många kloka råd att ge och du har stora kunskaper och insikter kring hur vi människor handlar och beter oss.

👌
Eva
Ekonom i Stockholm

om Tommy

Jag rekommenderar Tommy till alla par och enskilda som behöver coaching. Det var lätt att prata med dig och jag upplevde en avspänd stämning i rummet.

Du ställde bra frågor som fick mig att tänka i andra banor Du är en bra och duktig coach. Jag trodde det skulle vara jobbigt och pinsamt att gå på de här samtalen men när vi väl var där så var det ju inte så farligt.

Du lyckades ju med oss så det är definitivt värt att prova om man har problem.

👌
Marie
Egen företagare i Stockholm

om Tommy

Jag fick en bättre insikt om mig själv. Istället för att skylla mina problem på mig själv och saker som jag gjorde så hittade jag vart problemen egentligen var.

Du tog dig alltid tid att lyssna och försökte aldrig sätta mig i en kategori som människa.

Du tog mig precis för den jag var och lärde känna mig på djupet efter bara några timmars coaching. Om jag någonsin skulle få nya problem i livet så skulle jag absolut besöka dig igen.

👌
Simone
Studerande i Stockholm

om Tommy

Vår relation har blivit mer ärlig. Vi vet båda mer om varandra nu och jag njuter av att ha berättat om mina innersta önskningar. Min självinsikt har ökat och jag har börjat iaktta mig själv på ett nytt sätt. Jag är vaksam på vad jag säger, hur jag säger det och varför jag säger det. Jag har också sett den fina man jag lever med i all hans äkta vånda och jag har bestämt mig för att låta honom ha sina våndor i fred utan att jag tar ansvar för dem. Utbildningen har resulterat i mer nyfikenhet, men också i en vilja att aktivt leva söder om knoppen och sluta analysera allting så fort chans ges.

Jag tyckte mycket om dig som utbildare. Du var rak, tuff och modig.

Du var också kunnig och hade många infallsvinklar på vad du ville ge oss. De gav mig tankar som kom först långt senare. Skönt att få göra jobbiga saker med humor och bra att du var flexibel och uppmärksam nog för att fånga materialet i flykten. Jag längtade verkligen tillbaka efter lördagen och hade blivit jättefrustrerad om det hade gått en vecka mellan tillfällena. Jag rekommenderar denna utbildning till vilka par som. Jag tror att alla tjänar på att gå en utbildning i sig själv och i träning på kommunikation.

👌
Pia
Lärare i Stockholm

om Tommy

Du var närvarande, flexibel och anpassade dig till situationen allteftersom. Pansardräkten försvann. Inser att det är viktigt att vara närvarande med sig själv om man vill vara trovärdig.

Du gav enormt mycket av dig själv i form av engagemang och tid.

Du är en kanonbra utbildare. Jag tyckte om att du kunde vara dig själv och visa en allvarlig sida.

👌
Maja
Student

om Tommy

Jag upplever att du coachar mycket på "gehör" och känsla, vilket jag tycker är bra. Det blir ett mer "flytande" och flexibelt samtal.

Du är rak och avslappnad på samma gång och jag upplever att du vågar vara personlig. Detta bidrar till en avslappnad känsla under samtalen. Samtidigt ifrågasätter och utmanar du det jag säger på ett konstruktivt sätt.

En av anledningarna till att jag upplevt coachningen som så givande är att samtalen varit flexibla och flytande och att jag har haft möjlighet att prata fritt om det som känts viktigt för stunden.

👌
Micke
Controller i Stockholm

om Tommy

Jag lyssnar mer inåt, vågar mer och sätter mer gränser än jag gjorde tidigare. Jag känner mig också mer glad och trygg i mig själv. Har en djupare kontakt med mitt inre och mer livsglädje där jag vågar välja sådant som gör mig glad.

Du utmanade mig till att ifrågasätta mig själv, mina tankar och mönster.

Jag fick hjälp att ta fram styrkan i mig själv och det är jag verkligen tacksam över! Du säger precis som du tycker och samtidigt låter du också mig att få fundera ut mina svar. Jag tycker att du är rätt man på rätt plats! Jag vill rekommendera dig till alla som känner att de behöver hjälp, stöd och utmaning till nya steg i sitt liv! Tack ska du ha!

👌
Theréze
Konstnär i Västerås

om Tommy

Jag tycker att du som utbildare har förmågan att komma in i just den frågeställning som är viktig och central. Tack för en kanonbra kurs. Jag har tidigare hållit mig undan och därigenom sluppit undan att känna efter och säga hur jag känner och varför.

Innan denna utbildning bestämde jag mig för att fullständigt släppa garden och släppa in allt - gott som ont. Det kom inte in något ont men mycket gott. Jag upplever nu en större öppenhet. Kommunikationen flyter lättare, vi kan båda ge och ta. Jag tycker att upplägget känns genomtänkt och det känns som om det baserats på erfarenheter från tidigare utbildningar.

Jag har aldrig använt mig av den raka kommunikationen som jag nu har lärt mig. Min partner visste inte heller vilka behov som styr mig men nu vet hon det. Jag känner en säkerhet hos mig själv gällande min förmåga att uttrycka mina behov. Jag kan säga till min partner rakt ut vad jag vill ha!

👌
Ulf
Polis i Stockholm

om Tommy

Du inkarnerade den intellektuella kunskapen kring begreppen rädsla och kärlek - dels genom variationen av konkreta övningar, men framförallt genom ditt sätt att ställa frågor och ge uppriktig feedback.

Du som utbildare hade modet att utmana och leva det du lär. Frågorna du ställde tar jag med mig och tänker vidare på.

Jag har gått många kurser och även terapi som varit ok, men det har liksom inte landat i mig. Genom att du är dig själv, uppriktig och modig så blir det dynamik i processen.

👌
Kristina
Präst i Svenska Kyrkan samt Leg juksköterska i Stockholm

om Tommy

Det kändes som att du var dig själv och det faktum att du också haft din resa i livet gjorde det mer mänskligt.

Har redan nämnt för flera på min arbetsplats om min helg och jag har berättat att du finns på nätet. Har bara fått positiva gensvar.

Jag inser vikten av att släppa stoltheten och våga be om hjälp.

👌
Oliver
Elektriker i Enköping

om Tommy

Du vet vad du gör! Du har en bestämd utstrålning som gör att självaste RÄDSLAN blir rädd. Den vill så gärna gömma sig men dina skarpa ögon och din tunga tvingar den att komma ut i ljuset och avslöja sig själv.

Jag är en ny människa nu! Jag har bättre förståelse för andra människor. Jag kan tydligt se hur rädslan styr och detta resulterar i att jag hyser djup medkänsla.

Jag känner mig peppad och redo med att börja med mitt livs stora projekt. Jag tror på mig själv och känner mig motiverad och fylld med glädje och energi.

👌
Shalale
Förskollärare i Stockholm

om Tommy

Det var roligt att lyssna på dig. Du gav många relevanta exempel från verkligheten som knöt an till det vi jobbade med personligen.

Du höll samma (bra) humör och glöd rätt igenom och det peppade mig när det kändes jobbigt och jag var trött.

Jag tar nu mer plats och framförallt tycker jag att det är mer bekvämt att ta plats. Härligt!

👌
Louise
Läkarstudent

om Tommy

Jag anser att du hade förmågan att ställa de svåra frågorna. Du lät oss båda komma till tals och du skrämdes inte över att påpeka när vi (återigen) missuppfattat eller "läst in" saker i varandra. Det var väldigt nyttigt för mig som annars lätt överanalyserar saker och ting.

Vi hade inte varit tillsammans idag om det inte var för att du fick oss att bli bättre på att utrycka oss och våra känslor. Jag är lugn och harmonisk. Jag har lärt mig att uttrycka mig verbalt på ett sätt som omgivningen har större förståelse för.

Jag tror att det är bra för i stort sett alla att gå och prata. Oavsett vad man vill uppnå så kan det vara sunt att blanda in en relationscoach.

👌
Maria
Butikschef i Stockholm

om Tommy

Utbildningen gav mig mer än vad jag någonsin hade hoppats på. Jag vet redan nu att den har förändrat mig till att lättare kunna prata inför en grupp och att lättare handskas med motstånd.

Jag vill rekommendera utbildningen till alla som vill utveckla sig i mötet med andra människor. Utbildningen är bra för de om känner motstånd mot att prata inför andra och den passar för den som har kommit förbi motståndet men vill nå ut bättre från scenen. Jag ser nya möjligheter för mig yrkesmässigt.

Jag tycker att upplägget är superbra och jag tyckte om lokalen vi var i. Jag känner en större trygghet inom mig själv och den tryggheten handlar inte bara om att prata inför en grupp.

👌
Birgitta
HR-samordnare

om Tommy

Du är ganska tuff och låter ingen glida undan, vilket är bra! Du är ifrågasättande vilket jag också gillar. Det ska vara lite besvärligt så man får tänka efter en extra gång. Du gör det på ett bra sätt, det blir inte obehagligt, utan det känns tryggt ändå.

Jag känner mig lugnare, tryggare och mer tillfreds idag. Jag ska verkligen jobba på att känna efter vad JAG vill fortsättningsvis, och kommunicera det.

Jag tänker nu inifrån mig själv och inte utifrån andra och jag lyssnar till mig själv . . . Vad har jag för behov?

👌
Camilla
Koordinator i Stockholm

om Tommy

Jag är så pass nöjd med våra besök hos dig att jag med gott samvete rekommenderar dig till alla jag känner som har behov av relationscoaching.

Jag som har varit hos flera coacher uppskattar rakheten hos dig väldigt mycket. Jag tror att det är extra bra i och med att min partner är en ganska dominant person som lätt "skrämmer" vissa.

Jag uppskattar att du har varit väldigt rak och ärlig i din kommunikation med oss, och på så sätt utmanat både mig och min partner.

👌
Anders
Projektledare i Stockholm

om Tommy

Relationscoachingen fungerade bra trots att vi hade kört djupt i diket.

Du coachar på riktigt . . . hjärtligt rakt och enkelt.

Jag är säkrare och jag jagar inte bekräftelsepoäng av min partner och omgivning i samma utsträckning som tidigare. Jag har högre medvenhet om mig själv och min omgivning och jag sätter gränser på ett annat sätt än tidigare. Jag upplever mig som mer tydlig och medveten om mina handlingar.

👌
Lars
Säljare i Strängnäs

Personlig Coaching

En leende kvinna på coaching-session sitter mitt emot en personlig coach

Personlig Coaching

Som personlig coach hjälper jag dig att komma UR låsningar, se LÖSNINGAR och bearbeta hindrande MÖNSTER

Personlig Coaching
Ett leende par sitter med en relationscoach - de håller varandras händer

Relationscoaching

Relationscoaching för par i kärleksrelationer, familjer och grupper. Få hjälp med KÄNSLOR, ANSVAR och MER.

Relationscoaching
 Närbild på två händer på ett bord - coach och klient. På bordet ligger klossar. Ledarskapscoachen coachar med hjälp av klossar.

Ledarskapscoaching

Lär känna dig själv och använd ditt ledarskap för personlig utveckling. För att vara en bra ledare behöver du ha SJÄLVKUNSKAP.

Ledarskapscoaching
En kvinna på scenen, uppträder, en manlig scencoach sitter på läktaren och coachar henne

Scencoaching

Med scencoaching får du hjälp att nå FRAM från scenen genom att vara dig SJÄLV och raffinera din SÄRART

Scencoaching