Recensioner om Coaching & Utbildningar

Personlig Coaching

Jag som alltid har försökt hitta RÄTT väg, förstår nu att jag behöver hitta MIN väg! Jag tycker att det är fantastiskt att kunna få denna hjälpen genom personlig coaching och dessutom genom telefoncoaching! Jag ville öka min självkänsla och så blev det!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Anki
Lokalvårdare

Presentationsteknik

Jag har fått ökad förståelse för hur mitt förflutna påverkar mitt sceniska framträdande - insikt om att det som föds ur närvaro i nuet alltid är rätt.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Maria
Sångerska

Presentationsteknik

Förstärkt trygghet i att möta en publik. Några konkreta tips har jag integrerat - bra och prisvärd utbildning.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Fredrik
IT-chef

Presentationsteknik

Den bästa utbildning jag gått på! Bättre än UGL!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Esbjörn
Arbetsanpassare och föredragshållare

Utbildning Kärlek och Rädsla

Jag tycker att utbildningen var mycket bra. Den hjälpte mig att hitta saker som jag vill fortsätta arbeta med. Jag rekommenderar denna utbildning till alla som vill och vågar förändras.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Maria
Egen företagare i Stockholm

Presentationsteknik

Dagarna gick fort och var fyllda med intryck och aktiviteter - omvälvande, tankeväckande, uppvaknande, roligt, jobbigt, lärorikt och jag kände mig helt trygg med dig som utbildare!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Siv
Guide och provningsledare

Personlig Coaching

Jag har fått bättre självkännedom och kunskap om vad som bör förändras i mitt liv. Jag har sorterat bort dåliga relationer som inte gav mig något.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Camilla
Barnskötare och personlig assistent i Stockholm

Personlig Coaching

Bra att få hjälp att se mönster i det egna beteendet - att bli ifrågasatt på ett konstruktivt sätt. Tydlighet och ärlighet. Jag kan rekommendera Tommy för dig som vill få hjälp med att se på sig själv utifrån och komma fram till vad du vill.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Marie
Läkare i Linköping

Presentationsteknik

Jag vill skriva och tala om hur kul jag hade i helgen ... Jag vill också passa på att säga att jag tycker du är väldigt grundlig i det du gör och att du gör det med hela ditt hjärta. Tack än en gång för upplevelsen som kommer att stanna kvar länge i mig.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Ewa
Konstnär

Utbildning i Relationer

Jag har fått förståelse för varför jag fungerar som jag gör. Det är jag som är ansvarig för mig själv och det är bara jag som kan förändra mig själv. Ingen annan. Jag fick lära känna mig själv. Vem jag är, hur jag är och varför jag gör som jag gör. Jag rekommenderar denna utbildning till alla som verkligen vill komma vidare i sin relation.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Tobias
arbetsledare i Stockholm

Presentationsteknik

Ett steg framåt i min utveckling att våga visa mer av mig själv. En känsla av frihet då jag faktiskt kan göra mig av med rädslor.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Anette
Ingenjör

Presentationsteknik

Tack för en mycket bra utbildning. Många nya tankar och funderingar har väckts.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Key
Hotellchef

Personlig Coaching

Coachingen har gett mig ökad insikt i en för mig avgörande fråga. Jag ifrågasätter numera mer om det jag ska göragör är bra for mig. Våra samtal hjälpte mig att fatta beslut och genomföra en jobbig handling.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Jeanette
HR chef i Stockholm

Relationscoaching

Jag har blivit mera förstående med min fru och jag lyssnar bättre. Jag är inte längre rädd för förändring om det måste till. Relationscoachingen fungerade bra trots att vi hade kört djupt i diket.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Kenneth
Företagsledare i Stockholm

Presentationsteknik

Tack till dig och alla i gruppen - det kändes väldigt äkta!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Jan
Politiker

Presentationsteknik

Jag känner mig mindre rädd inför tanken på att tala inför folk. Det var som om ytterligare ett lager av rädsla försvann. Det känns som att jag kan erövra hela världen nu.

Alla borde gå en sån här utbildning för den personliga utvecklingen och självinsiktens skull. Att gå denna utbildning är en av de bästa sakerna jag gjort i mitt liv.

Jag kan rekommendera denna utbildning till alla som vill våga tala inför andra eller förbättra sina framföranden

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Jessica
Egen företagare

Personlig Coaching

Du är otroligt kunnig och har ett gott hjärta. Jag hade nog aldrig vågat hoppas på att få den hjälp som jag fått. Det här handlar verkligen om livet, och inte om någon liten aspekt av mig eller ett tillstånd.

Det Känslomässiga ansvaret har tagits omhand på ett varsamt sätt.

Positivt med någon som tar sin uppgift på allvar och verkligen finns där i (nästan) alla lägen. Man får känna sig älskad och uppskattad. Även om det skulle vara någon terapiform som jag i slutändan styr, så funkar det!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Erika
Journalist och konstnär

Personlig Coaching

Jag har sålt min lägenhet och magasinerat alla mina möbler (vilken befrielse!). Nu kan mitt hem vila och jag som människa får tid att utvecklas istället. Rekommenderar det till alla som har den möjligheten.

Det gör susen. Ger verkligt perspektiv att lämna sina väggar för att ge sin stjäl plats och det börjar mycket bra. Det kan jag intyga! Jag befann mig i ett kaos av förvirring, nedstämdhet och stress. Jag befann mig i en bubbla och kunde inte se någon utväg.

Coachingen har hjälpt mig att se ur ett annat perspektiv. Jag tränar på att byta ut Jag MÅSTE till Jag VILL. Det är en viktig förflyttning av fokus som jag tillämpar varje dag. Du är en rak, tydlig, orädd och varm person som har egna erfarenheter. Det känns äkta.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Therese
Ekonom i Stockholm

Personlig Coaching

Jag ville bli tagen på allvar och jag ville lära mig att älska utan förbehåll och bli älskad tillbaka. Jag har tagit de första stegen till det genom att söka inåt och älska mig själv först.

Det var handfast coaching som inte gav mig utrymme att intellektualisera.

Vi höll oss till det som vi kommit överens om som var att hitta vägen mot magkänslan och det intuitiva. Du är en förebild som jag har lärt av och kan lära mig mer av. Jag rekommenderar Tommy till alla som vill jobba med sig själva och få ett bättre liv med mer närvaro.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Malin
Arkitekt i Stockholm

Presentationsteknik

Nära kontakt med övriga utbildningsdeltagare som lämnar avtryck. Oförglömliga upplevelser och nya tankebanor.

Det var nyttigt att se de andra utbildningsdeltagarna och att se hur allt hänger samman.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Carina
Coach

Presentationsteknik

Jag är mer öppen och jag tänker på att vara här och nu. Du gav mycket av dig själv och det märks att du vet vad du håller på med. Det kändes tryggt med dig som utbildare. Du anpassade dig hela tiden i processen. Du kände efter så det kändes bra för oss. Det var bra.

Det var utmanande och lärorik. Precis vad den förändringsprocess jag är inne i behövde. Jag visar vad jag känner och jag sätter gränser.

Jag vågar se in i människors ögon och jag är närvarande i tid och rum. Jag "möter" människor jag talar med. Jag ser fram emot mitt nästa scenframträdande.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Feven
Samordnare

Personlig Coaching

Jag har blivit bättre på att sätta gränser. Jag har börjat prioritera MIG i tillvaron, blivit bättre på att ta plats och tydligt deklarera vad jag vill och behöver. Det faktum att jag blivit bättre på att sätta gränser har gjort att jag inte förlorar lika mycket energi på energitjuvar som tidigare var fallet.

Detta gör i sin tur att jag inte är lika trött mentalt nu för tiden. Jag kan komma hem på kvällarna och ha mental energi kvar (även om jag är trött rent fysiskt).

Jag rekommenderar Tommy till personer som kört fast i ekorrhjulet bakvattnet och behöver en utmanande röst som hjälper dem att bryta cirkeln för att komma vidare. Personer som förlorar energi p.g.a. sina invanda beteenden och tankar.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Micke
Controller i Stockholm

Personlig Coaching

Jag känner mig tryggare och säkrare med mig själv och med vad jag vill. Känner mig gladare och mer kärleksfull. Samtalen har gett mig insikter på vad jag vill o hur jag ska göra. Sätter mer gränser, ser mer på mina behov och är tydligare på vad jag vill och inte vill. Ditt humoristiska sätt gav mig mycket energi.

Dina frågor gav mig funderingar o förvirringar på hurvad jag vill på ett positivt sätt.

Arbetet var positivt och gav mig styrka o jävlar anamma. Du är en fantastisk fin person med mycket humor. Ett proffsigt bollplank som gett mig förvirrande frågor som fått mig att tänka till på allvar. Jag har fått verktyg kring hur jag kan jobba med mig själv.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Anki
Undersköterska samt Massör i Norrtälje

Personlig Coaching

Jag har blivit starkare och kan se mer kärleksfullt på mig själv. Jag har lättare att säga ifrån och får inte lika lätt dåligt samvete och skuldkänslor när jag uttrycker mina åsikter. Jag tar mer ansvar i alla mina relationer och är tydlig och ärlig med vad jag känner. Vågar stå för mig själv.

Du ställde bra frågor som fick mig att tänka till och att tänka i nya banor och samtalen har hjälpt mig att komma vidare och få råg i ryggen.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Monika
Försäljnings- och Ekonomiassistent i Nässjö

Personlig Coaching

Jag är mer framåt. Jag är bättre på att säga vad jag känner och att uttrycka mina behov. Jag har blivit mer förstående för andras känslor och behov. Jag är mer disciplinerad och jag tror mer på min egen förmåga.

Du är en excellent coach - engagerad, driven och intresserad. Du har en öppen och inbjudande personlighet som gör att man slappnar av och kan vara öppen själv. Samtidigt är du stabil och trygg. Jag känner förtroende för dig.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Emma
Sjuksysterstuderande i Stockholm

Utbildning i Relationer

Direkt efter helgen kändes vi starkare än tidigare (någonsin?) och jag såg andra möjligheter till kommunikation med min partner. Jag tror även att han fick ett uppvaknande. Jag skulle rekommendera denna utbildning till alla jag känner. Även om man inte har stora, eller ens några, problem i sin relation stärker detta ens självbild!

Eftersom vi helt förutsättningslöst anmälde oss hade jag egentligen ingen aning om vad jag hade att förvänta mig. Känslan efter utbildningen var väldigt positiv och vår relation känns stärkt och lite nytänd. Det är ju ett bra betyg tycker jag!

Jag känner större ödmjukhet till vår relation idag. Jag kan se att jag är mer “jag-fokuserad”. Det är en lättnad på sätt och vis att inse att jag faktiskt enbart kan ta ansvar för mig själv och att det inte är någon idé att försöka förändra någon annan.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Camilla
Koordinator i Stockholm

Relationscoaching

Målet var att rädda vårt förhållande och nu funderar vi inte på skilsmässa längre. Jag och min man har hittat tillbaka till varandra. Jag ger barnen mer tid. Jag har tagit tag i min arbetssituation för att få bättre balans mellan jobb och fritid.

Första gången var jobbig känslomässigt. Det gick dock över ganska snabbt. Både jag och min man fick höra hur fel vi kommunicerat med varandra och hur man kan ändra det.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Marie
Egen företagare i Stockholm

Ledarskapscoaching

Du är mycket bra, engagerad och fokuserad. Min självkänsla har ökat. Känner mig lugn inombords. Jag har fått struktur. Vattenglaset kan bara fyllas fullt och sedan rinner det över och känslan av otillräcklighet ökar.

Hade svårt för att göra ingenting. Det har blivit lättare. Har lättare för att säga nej och inte bara säga ja och sätta mig i en stressig situation där jag inte kan leverera, göra, utföra vad jag lovat.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Jan-Olav
Program manager - Process implementering i Stockholm

Presentationsteknik

Det hände någonting under utbildningen som hjälpte mig att våga ta plats. Jag sökte en styrka inom mig och fann den, en medvetenhet om att det är skönt att ta plats.

Har blivit intresserad av att jobba med mitt sätt att kommunicera med andra, för att nå fram bättre. Jag är medveten om mitt sätt att vara och hur det påverkar mig och andra i min omgivning.

Jag är inte rädd att uttrycka mig på jobbet längre. Jag har blivit medveten om de ingredienser som skall ingå för ett framträdande. Jag känner en inre styrka som jag letat efter, så nu vet jag att den finns där, och jag kan utveckla styrkan mera om jag vill, och det vill jag.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Victoria
Inköpare

Utbildning Kärlek och Rädsla

Jag är mer i kärlek och tänker mer i kärlek. Jag är mer medveten om vikten att lyssna på mig själv. Jag är mer tydlig och rak i min kommunikation. Jag har fått verktyg att växa som människa och inspiration att genomföra det.

Jag fick inspiration, mod och kraft att leva mitt allra bästa liv.

Jag rekommenderar denna utbildning till alla som är mogna för det. Jag kan gissa att vi är många 40- och 50-talister som håller på att vakna upp.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Eva
Ekonom i Stockholm

Presentationsteknik

Jag har jobbat med att stå på scenen länge. Ända sedan barnsben har jag tyckt det har varit otroligt jobbigt i "scenliknande situationer". Jag har gått kurser, läst och utsatt mig för "scener" för att få träning. Den utvecklingen gick förvisso framåt men det var först när jag kom i kontakt med din utbildning som min personliga utveckling tog ett rejält kliv framåt.

Jag fick inte bara mina behov adresserade under utbildningen utan jag fick, precis som vid grundutbildningen, en plattform att utgå ifrån som låter min personliga utveckling gå i betydligt snabbare takt.

Jag insåg löpande vilken enastående förmåga du har för detaljer. Att du och med precision guidade och utmanade var och en i rätt riktning.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Mårten
IT

Personlig Coaching

Jag har fått förståelse för varför jag fungerar som jag gör. Det är jag som är ansvarig för mig själv och det är bara jag som kan förändra mig själv. Ingen annan.

Jag fick lära känna mig själv. Vem jag är, hur jag är och varför jag gör som jag gör. Jag rekommenderar denna utbildning till alla som verkligen vill komma vidare i sin relation.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Tobias
Arbetsledare i Stockholm

Utbildning Kärlek och Rädsla

Jag fick massor att jobba med. Upplägget fungerade riktigt bra. Jag vill rekommendera denna utbildning till alla som är villiga att arbeta med sig själva.

Jag fick ytterligare insikt om att jag bör fortsätta att öva på att ha tillit till att alla har sin egen väg till utveckling och att den vägen utgår inifrån var och en. Jag bör inte lägga min energi på att vara i andras berättelser, utan istället lägga min energi på att ta hand om mig själv.

Jag tycker att det var en spännande och bra erfarenhet att kunna få ut så här mycket i en förtrolig miljö bland ett fåtal andra. Det fungerade riktigt bra.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Malin
Arkitekt i Stockholm

Utbildning i Relationer

Jag vill rekommendera denna utbildning till personer som vill förändra/utveckla sig själva och sin relation. Att bli påmind eller få ny kunskap om sig själv och sin förmåga, samt förståelse för varför man gör eller agerar som man gör i relationer och i livet som stort.

Jag har en större medvetenhet om att ta hand om mig själv och jag fick ny energi. Jag kommer också att tänka mer på hur jag beter mig i dialoger, fundera på var mina gränser går och agera därefter. Det är mitt ansvar att förändra mitt liv.

Jag vill vara oberoende, inte medberoende och det är upp till mig att skapa den känslan. (med oberoende menar jag förstås inte samma sak som ensam).Jag lyssnar på mitt inre ännu mer. Rädslor är uppbyggda under lång tid inom oss och ansträngningen vi alla gör för att undvika dessa tar mycket energi.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Carin
Ekonomiansvarig i Stockholm

Presentationsteknik

Det var roligt att lyssna på dig. Du gav många relevanta exempel från verkligheten som knöt an till det vi jobbade med personligen.

Jag har fått nya insikter om mig själv och om vad som kan vara bakomliggande orsaker till mitt motstånd mot att framträda.

Min förhoppning om att våga ta mer plats blev uppfylld.Jag vågar ta plats på ett sätt som jag inte gjort förut. Jag har fått många nya perspektiv på exempelvis kroppsspråk som hjälper mig förstå min omgivning.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Louise
Läkarstudent

Presentationsteknik

En bestående förändring är att jag kan avdramatisera situationer bättre och våga vara här och nu.

Jag har gjort många presentationer och framträdanden i olika sammanhang och för mig passade det väldigt bra att få jobba med hur jag som person fungerar i framträdanderollen och det utsatta läge som det lätt blir.

Jag tror mer på mig själv så som jag är utan att behöva "klä på" mig själv på olika sätt. Kläder, attityd, förberedelser, kroppsspråk etc.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Peter
Chef och VD

Presentationsteknik

Vid flera tillfällen under utbildningen fick jag uppleva att det var roligt/intressant/befriande att prata inför en publik. Jag fick också uppleva att jag fick kontakt med min publik. Det här är positiva minnen som lagrats i mig som ingen kan ta ifrån mig och som jag kan plocka fram när det behövs.

Jag har gått från att vara rädd för att framträda till att upptäcka att det KAN vara kul.

Jag kan se stora förändringar. För mig är tanken på att uppträda/prata inför en grupp inte längre skrämmande. Jag vill snarare få tillfälle att göra det!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Birgitta
HR-samordnare

Presentationsteknik

Jag har lärt mig att på ett bättre sätt möta människor och att ansvara för det jag kan ansvara för men att inte “överhjälpa”, eftersom det bara tar energi och inte gör någonting bättre.

Jag har ännu mer insett hur lika vi människor är och jag vill komma ihåg det i olika sammanhang.

Jag känner mig tryggare inombords och jag känner att jag kan våga möta andra rädslor/motstånd eftersom jag vet vilka resultat jag kan få.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Birgitta
HR-samordnare

Presentationsteknik

Utbildningen var en stark upplevelse. Är sällan riktigt nöjd med utbildningar då de sällan ger något ordentligt avtryck. Fick ut precis det jag ville. En ordentlig kick framåt självförtroendemässigt då det gäller scenframträdanden.

Jag kan nu se på andra föreläsare/presentatörer hur de är och baserat på min nya kunskap förstå (mer) varför den ena lyckas bra och den andra inte.

Har efter utbildningen hållit ett par tal och det har känts jättebra! Känner inte oro inför att prata för publik utan mer förväntan, vilket var mitt mål med hela utbildningen.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Andreas
Utbildningsledare

Utbildning Kärlek och Rädsla

Utbildningen gör nytta. Ditt engagemang är ovanligt och starkt och energiöverföringen laddad. Det känns att du verkligen vill något med den! Jag har kommit ur handlingsförlamningen och är tillbaka på spåret.

Jag kan rekommendera utbildningen till människor som är sökare. Som ifrågasätter sina nuvarande liv och undrar över alternativ.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Ulla
Pensionär i Stockholm

Presentationsteknik

Jag har fått en bra mall för livet och en uppmaning att ta plats då det behövs. Jag ger utbildningen ett toppbetyg, d.v.s. högsta möjliga.

Jag kan se mig på ett annat sätt och sätta fokus på att vara närvarande på ett annat sätt än tidigare.

Jag tycker att det skett en stor förändring av mig från det jag gick in i utbildningen till sista dagen. Det var otroligt nyttigt att utmana sina känslor, ärlighet och bli medveten via sig själv och andra.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Tomas
Chef

Personlig Coaching

Innan våra samtal var jag ganska fastlåst i hur jag trodde att jag ville ha mitt liv och var väldigt besviken över att det inte gick åt rätt håll. Har börjat fundera över vad som är viktigt för mig och känner att jag själv börjar ta mina behov på allvar, kanske kan leda till att andra också gör det.

Jag kände att du tog mig på allvar och att det var ok att jag blev ledsen.

Inser att jag måste göra något åt min situation. Inte vänta på att andra ska förändra sig.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Karin
Lärarstudent i Stockholm

Presentationsteknik

Effekterna av din utbildning håller i sig. Jag har inga problem att ställa mig upp och hålla föredrag, även om det är på engelska för hundra personer. Det hade varit en ren plåga innan din kurs. Har gjort ett 20-tal framträdanden för stora grupper under året och är helt cool. Tack snälla!

Jag känner att jag kan låta mitt vuxna jag ta plats både på scenen och i krävande möten. Precis det jag sökte!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Lena
Egen företagare och industridesigner

Utbildning Kärlek och Rädsla

Jag rekommenderar utbildningen till personer som vill lära sig att må bra. De bör vara beredda på en egen förändring. Jag inser att alla har en resa. Livet är inte alltid rättvist men det går att få ett fantastiskt liv trots allt.

Jag känner mer lugn inombords och är eftertänksamt övertygad om att det går att må bra i de val jag står inför - att börja leva nu. Jag är övertygad att denna utbildning i livsberöring kommer att hjälpa mig i min resa i att kunna leva med min sjukdom alkoholism.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Oliver
Elektriker i Enköping

Presentationsteknik

Mycket bra utbildning du har. Är förvånad över att det är så svårt att hitta utbildningar som din, eftersom så många har till exempel scenskräck.

Jag lärde mig mycket om mig själv den här helgen på din utbildning. Jag fick bort blockeringar som har suttit väldigt djupt. Det är en sådan härlig befrielsekänsla och jag är så lycklig.

Jag har redan rekommenderat din underbara utbildning till vänner. Vem vet, de kanske vågar komma och utmana sig själva.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Jeya
Friskvårdsterapeut

Presentationsteknik

Utbildningen har ett bra upplägg. Du hittade kärnan i oss. Det kändes att du ville vårt bästa och att du ville hjälpa oss.

Jag rekommenderar Helhetsframträdande till min dotter som har liknande rädslor som jag för att våga synas och ta plats. Jag tipsar alla jag möter som kan tänkas behöva utbildningen. Jag tyckte den var så bra.

Jag kände mig trygg med dig och det var spännande att inte veta i förväg vad som skulle komma. Nu är jag mer medveten och närvarande på scenen med mig själv och jag härmar inte någon annan.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Maja
Student

Utbildning i Relationer

Jag är mer inställd på förändring nu. Jag ser också mitt eget ansvar på ett annat sätt och är beredd att jobba mer med mig själv och min egen utveckling för att få relationen att fungera bättre. Jag kan se en större vilja till utveckling och att vi ser varandra mer nyanserat.

Jag rekommenderar utbildningen till alla som lever i en relation och som har en vilja att fördjupa relationen eller som behöver förändra sin situation för att gå vidare i livet genom att få en större insikt om sig själv, sin partner och få bra samtalsverktyg.

Tydligheten med det egna ansvaret gjorde stort intryck och har fått mig att fundera över mitt eget beteende. Det spelar ingen roll att jag aktivt har jobbat med min personliga utveckling under de senaste 12 åren. Livet är ett ständigt träningsläger.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Annelie
Coach o mental tränare i Norrköping

Utbildning Kärlek och Rädsla

Utbildningen klargjorde för mig min väg till mitt drömliv. Jag hade hoppats på att sättas fri från min inre fångenskap och det blev så. Jag rekommenderar denna utbildning till de av mina vänner som vill utvecklas.

Jag tror att utbildningen kommer att ha en helt avgörande betydelse för mig framöver när jag är i olika gruppsammanhang.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Kalevi
Ekonomisk konsult i Malmö

Presentationsteknik

Jag tar mer ögonkontakt och vågar vara rolig även när det är främmande människor med. Tänker mindre i förväg på vad som kan hända eller bli fel. Känner mer frihet att visa mig som jag är - mindre prestationsångest.

Jag tränar nu på att inte ducka när det kommer något svårt. Jag visar kärlek mer tydligt till fler än de i den innersta kretsen.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Katalin
Egen företagare

Utbildning Kärlek och Rädsla

Jag rekommenderar utbildningen till alla som vill ha en förändring. Genom utbildningen fick jag en spark i ändan att göra någon för mig här, nu och framåt. Jag ser att jag har möjlighet till en förändring i mitt liv och att jag själv har makten att påverka utgången.

Jag uppskattade enkelheten, ditt intresse och närvaron under utbildningen. Det var bra driv under alla pass. Blandat med praktiska övningar och föreläsningsavsnitt.

Jag rekommenderar utbildningen till alla som är vilsna i livet och som vill ha en förändring. De som vill få hjälp med att se vad som Är viktigt.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Kerstin
Socionom i Hudiksvall

Utbildning Kärlek och Rädsla

Tack för en otroligt inspirerande och motiverande utbildning med ett professionellt upplägg. Ett positivt minne för livet. Det känns som att jag delvis har släppt taget om mina gamla och negativa mönster som har hindrat mig att vara den jag verkligen vill vara och att leva det liv som jag vill leva.

Jag vill gärna rekommendera denna utbildning till mina vänner, bekanta och kollegor. Detta p.g.a. väldigt inspirerande, motiverande och professionellt kursupplägg. Det kändes som att det blev en väldigt varm och familjär atmosfär.

Utbildningen hjälpte mig att släppa taget och befria mig från negativt bagage och negativa händelser. Nu vågar jag ta mera plats och jag känner att jag förtjänar allt det goda här i livet. Allt det jag önskar mig. Min framtidsplan känns trovärdig, realistisk och fullt möjlig att uppnå för mig själv. Det känns som att jag har fått många fina “aha-upplevelser” genom många bra övningar och experiment under denna utbildning. Det känns otroligt befriande att äntligen ha släppt taget om saker som inte längre fungerar eller är bra för mig.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Aira
Personalkonsulent och blivande coach i Oslo

Personlig Coaching

Jag tycker du är väldigt bra att prata med. Redan efter första besöket gjorde jag stora förändringar i mitt liv.

Jag är bättre på att tala om känslor och att tala om vad jag tycker till de jag bryr mig om.

Jag känner att jag mer tänker på vad jag vill med mitt liv. Agerar mer. Jag tycker du är väldigt bra att prata med. Redan efter första besöket gjorde jag stora förändringar i mitt liv. Jag är bättre på att tala om känslor och att säga vad jag tycker till de jag bryr mig om. Jag kom ur ekorrhjulet och jag har sett att man faktiskt kan få hjälp med sådana här saker.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Johan
teknisk chef i Östersund

Presentationsteknik

Jag tycker att du gjorde ett fantastiskt jobb med oss. Jag tycker om att du verkligen utgår ifrån individens behov. Du gav mycket av dig själv och det märks att du vet vad du håller på med. Det kändes tryggt med dig som utbildare. Du anpassade dig hela tiden i processen. Du kände efter så det kändes bra för oss. Det var bra.

Jag är mycket mer medveten om varifrån min osäkerhet kommer, vilket känns väldigt viktigt för att kunna jobba vidare med det.

Är mer medveten och accepterar mig själv och andra. Känner mig tryggare i mig själv.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Svetoslava
Ingenjör

Personlig Coaching

Jag har efter våra samtal fått en stärkt självkänsla. Jag har lättare för att sätta gränser i min kärleksrelation. Har lättare för att lugnt förmedla- och framför allt även vidhålla min syn på hur man kan lösa ett problem.

Jag önskade få en utomstående person som kunde hjälpa mig att se på mitt problem ur andra synvinklar än vad jag själv eller min sambo klarade av och det fick jag!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Lotta
Receptarie på apotek i Stockholm

Presentationsteknik

Min självkänsla stärktes vilket jag önskade. Jag hade jätteroligt och fick massor av energi och känner mig stärkt i att jag vågade.

Min bild av mig själv och vad jag vågar har förändrats. Att jag har berättarådra i mig i alla fall och att jag vågar improvisera mer än vad jag tidigare insett. Det finns många personer i min bekantskapskrets som jag tänker skulle behöva träna på att ta mer plats och stärka sin självkänsla och till dem kommer jag att rekommendera dig.

Jag är glad och har fått nya insikter om mig själv. Jag vågar prata inför andra utan att tänka att det jag säger kanske inte är intressant.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Elisabeth
Socionom

Utbildning Kärlek och Rädsla

Jag har fått mod och vilja att komma igång med det jag innerst inne har velat göra. Jag fick träffa människor med liknande svårigheter/utmaningar. Det blev Aha-upplevelser för mig. Jag är inte annorlunda än andra.

Min osäkerhet och tvivel på mig själv var som ett stort och mäktigt isberg. Nu är jag redo att bemöta livets utmaningar. Jag vet att de kommer att leda mig framåt mot mina mål! En ny Shalale är född och jag är villig skapa och leva ett nytt Liv och ett nytt äventyr!

Jag såg tydligt hur rädslan manipulerar och förvandlar människan till ett hjälplöst offer i illusionens fångenskap. Där vill jag inte längre befinna mig.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Shalale
Förskollärare i Stockholm

Utbildning Kärlek och Rädsla

Jag fick ut precis det jag hade förväntat mig av utbildningen. REDSKAP ATT SKAPA DET LIV JAG ÖNKAR MIG! Nu vågar jag! Jag rekommenderar denna utbildning till alla som inte vågar skapa sitt drömliv! Enkelt sagt, till 99% av Jordens befolkning!

Nu är jag redo att möta livets utmaningar. Personlig kraft, frigörelse av rädslans illusioner, tro på mig själv, stark motivation och glädje är några viktiga resultat av utbildningen. Jag har fått mod och vilja att komma igång med det jag innerst inne har velat göra.

Jag kan tydligt se hur rädslan styr och detta resulterar i att jag känner djup medkänsla med andra. Jag fick ut precis det jag hade förväntat mig. Redskap att skapa det liv jag önskar mig!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Shalale
Förskollärare i Stockholm

Utbildning Kärlek och Rädsla

Det känns som jag har fått ställa in skärpan, som att jag ser klarare och tydligare var jag befinner mig i livet just nu och varför. Jag känner mig stärkt, som att jag fått fast mark under fötterna. Utbildningen påverkar mitt liv och mina val. Jag utmanades och det var inte slätstruket.

När jag anmälde mig hade jag egentligen ingen aning om vad utbildningen skulle ge, men jag tänkte att temat passade mig och mitt liv. Rädslan är en känsla jag jobbat/jobbar med på olika sätt, samtidigt har jag inte riktigt kunnat stanna upp och känna vad den handlar om. Nu fick jag stanna upp och sammantaget gav utbildningen mig mer än jag väntat.

Jag uppskattar också din lekfullhet och självdistans! Rekommenderar utbildningen till de som vill ägna tid för egen reflektion på ett djupare plan. Till de som vill ha hjälp att hitta en riktning i livet.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Kristina
Präst i Svenska Kyrkan samt Leg juksköterska i Stockholm

Personlig Coaching

Jag kände mig fri i kroppen och lättare efter varje samtal. Även om jag var ledsen eller trött, så kände jag mig närvarande i mig själv och det var skönt och befriande. Jag blir lugnare av coachingen och det känns som att jag kan vara öppnare för flera alternativ i livet. Jag känner att jag är snällare mot mig själv.

När jag lyssnar på mig själv, känns det som att det är lättare att även lyssna på andra och att vi är olika och att det är ok. Tar nu hand om mig själv och lyssnar på mig själv. Jag låter känslan i magen få finnas kvar.

Genom coachningen fick jag reflektioner över mitt eget beteende och varför jag reagerar som jag gör i kommunikationen med min man och även i kommunikation med andra. Jag tycker jag att jag kommit framåt. Jag reflekterar över varför jag reagerar på vissa sätt för att kunna ta kontroll över de händelser som triggar vissa beteenden hos mig.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Jennie
Marknadschef

Relationscoaching

Jag är väldigt nöjd med coachingen. Det jag har uppskattat mest är den inblick som vi har fått i vår relation och att vi nu är medvetna om vad vi behöver jobba på. Jag fokuserar på mig själv och jag tolkar inte heller andra människors reaktioner som jag har gjort innan. Jag litar på folk och jag förtjänar att må bra. Jag har vågat slappna av mer i vår relation med varandra och inser att det är bättre att våga tro på relationen.

När vi har pratat om konkreta händelser har det känts väldigt bra att ha med en tredje neutral part. Tack vare detta har jag vågat vara 100% ärlig för första gången i vår relation. Jag är ansvarig för mig själv och ingen annan. Jag kan inte göra någon annan lycklig om jag inte är lycklig själv.

Efter samtalen så förstår jag att jag också behöver agera och ändra på mina negativa mönster. Jag är medveten om mina egna egenskaper, både bra och dåliga. Innan jag och min partner var hos dig så har jag nog tyckt att jag är relativt felfri. I alla fall i vår relation med varandra.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Anders
Projektledare i Stockholm

Personlig Coaching

Jag gillade att på ett enkelt och inte alltför djupt och analytiskt sätt gå tillbaka och diskutera barndom och tankar kring den. Det lärde mig mycket om mig själv.

Om inte min mor redan hade en coach så hade jag nog rekommenderat dig. Jag tycker att du var lätt att prata med och kunde få mig att lära känna mig själv. Må gott och tusen tack för allt!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Malena
Supporttekniker i Stockholm

Relationscoaching

Vi kom till dig för att se om det gick att rädda vårt förhållande. Det gjorde det. Vi är på en helt annan plats idag än vad vi var för en månad sen. Jag och min sambo kan numera kommunicera på ett mer öppet vis med varandra. Vi kom till den insikten att vi tidigare, ganska ofta, har missuppfattat varandra.

Relationscoachingen hjälpte. Jag har nu lättare för att tänka mig in i att alla faktiskt inte fungerar precis som jag. Det hjälpte att ha en tredje part närvarande när vi tog upp sådant som vi tidigare missuppfattat med varandra. Vi fick annan insyn helt enkelt. Fint! Vi är nu starkare som par och även som individer.

Jag har en bättre förståelse för att vi alla fungerar på olika vis. Vi har alla ett bagage som har format oss till dem vi är idag. Jag försöker att uttrycka mig lite annorlunda och jag vågar be om det jag behöver och saknar.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Maria
Butikschef i Stockholm

Personlig Coaching

Coachingen har varit utmanade och givande. Du har varit bra för mig, du ställer frågor som berör och jag har verkligen uppskattat att ha dig som samtalspartner. Jag känner mig stadigare och jag känner att jag kan lita på mig själv.

Som ett resultat av detta har jag också blivit tryggare i min arbetsroll och i min kärleksrelation. Jag rekommenderar dig till alla som vill möta sig själva.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Annelie
Coach, mental tränare, livsinspiratör i Norrköping

Personlig Coaching

Jag har fått nya förhållningssätt till mig själv och till andra. Ser vad som är viktigt i livet. Jag står upp för mig själv bättre med andra och ser till vad jag vill innan jag lovar bort något till någon. Samtalen var en bra hjälp.

Tommy är lätt att tala med och jag rekommenderar honom till alla. Jag som medelålders har inte samtalat så djupt med min fru eller med mina vänner. Känns bra att tala om svåra sakerupplevelser med en utomstående. Fler skulle må bra av personlig coaching.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Erik
Säljare i Stockholm

Presentationsteknik

Utbildningen var långt över min förväntan, som var att känna mig en aning tryggare i mig själv.

Upplägget var bra och jag tyckte att det var så skönt att känna spontaniteten och samspelet med oss som grupp.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Svetoslava
Ingenjör

Presentationsteknik

Jag har blivit medveten om hur jag kan påverka mina åhörare. Jag insåg att de svagheter jag trodde mig ha faktiskt är styrkor. Det gör att jag kan släppa gammalt bagage och gå vidare.

Utbildningen var dynamiskt och den anpassades till situationen och deltagarna. Övningarna runtomkring gav en grund till att framträda. Framträdandet blev som ett litet crescendo bara.

Jag har skapat en ny plattform att utgå ifrån när det gäller att agera inför publik och som bonus har jag även fått andra effekter såsom personlig utveckling. Jag rekommenderar Helhetsframträdande* till alla som lider av problem med att stå på scen. Till de som känner att de har något att säga och vill kunna förmedla till fler än någon enstaka individ. *Presentationsteknik

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Mårten
IT

Presentationsteknik

Jag tror att alla mina jobbkollegor skulle ha nytta av utbildningen. Bra att bli medveten om beteenden och manér.

Utbildningen var ungefär som jag förväntade mig. Dock med lite friare dagordning - vilket var bra.

Jag har fått bättre kontakt med- och uttrycksförmåga med mina känslor. En ökad samstämmighet mellan tanke och känsla.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Emanuel
Vattensamordnare

Utbildning i Relationer

Jag rekommenderar denna utbildning till de par i min omgivning som har relationsproblem eller som vill utvecklas tillsammans. Jag tycker att upplägget känns genomtänkt och det känns som om det baserats på erfarenheter från tidigare utbildningar.

Vi kunde kommunicera med varandra under utbildningen och därmed förstå varandra bättre. Utbildningen har resulterat i en större säkerhet i att tackla problem och frågeställningar på MITT sätt utan att jag känner att jag “måste” tänka hur andra tänker kring mina tankar.

Jag kan se min partner på ett annat sätt än jag gjort tidigare. Hon har alltid varit den som haft de “förnuftigaste” åsikterna och sett saker ur ett mer “objektivt” perspektiv. Nu vet jag att ingen av oss har sett objektivt på någonting som gäller vårt känsloliv.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Ulf
Polis i Stockholm

Utbildningar

Du deltar i en utbildning i presentationsteknik och framför dig sitter övriga deltagare och applåderar utbildaren som står längst fram i rummet vänd mot er.

Presentationsteknik

Våga stå på scen i NÄRVARO med KÄNSLA och KREATIVITET. Få personlig utveckling och hjälp att BOTA scenskräck och rampfeber

Presentationsteknik
Ett par i en kärleksrelation promenerar i en park och deras barn går mellan dem. Du ser deras ryggar.

Relationer

På utbildningen "Relationer"  får du hjälp att FÖREBYGGA relationsproblem och UTVECKLAS tillsammans med din partner.

Relationer
Luffarschack med 9 rutor. 3 hjärtan i rad. Kärleken har vunnit över rädslan .

Kärlek och Rädsla

Med utbildningen "Kärlek och Rädsla" får du verktyg att skapa det liv just DU vill ha

Kärlek och Rädsla