Relationsproblem

Couple sitting back to back with arms crossed and looking disappointed

Relationsproblem, hjälp och lösningar

Relationsproblem är ofta symptom på många saker. Kommunikation, vilja och förmågan att uttrycka sina egna sanna behov är viktigt. En kärleksrelation kräver även kontinuitet, underhåll och personlig utveckling av båda parter. Här finns HJÄLP, LÖSNINGAR och STÖD för att lösa relationsproblem.

Fortsätt läsa →
Newspaper clipping sticking to a door frame read, Be here now

Närvaro i nuet. Är du närvarande i nuet?

Vad skapar närvaro i nuet? Att träna på närvaro i nuet är en mycket jordnära syssla som kan göras närsomhelst och av vem som helst i vardagen. Närvaro i nuet är meditation som skapar medvetenhet i ditt liv. Närvaro skapar lycka och harmoni NU idag.

Fortsätt läsa →
Girls hands holding a smart phone with dating app, ready to press start button

Relationsproblem, vilja och kontinuitet

Relationsproblem uppkommer i alla relationer förr eller senare. Vilka samband finns mellan relationsproblem och vilja respektive kontinuitet och hur kan du lösa relationsproblem som uppkommer? Vilja och kontinuitet är en grundval i en hälsosam kärleksrelation.

Fortsätt läsa →
Husband helping wife over a beam by holding wife's hand in an obstacle course

Problem, hinder och att vara lösningsfokuserad

Vad innebär det att vara lösningsfokuserad och lösningsorienterad? Det är mycket lätt att bli problemfokuserad då hinder och problem tornar upp sig. Här diskuterar jag lösningsfokusering och du får praktiska infallsvinklar kring ett lösningsfokuserat och ett lösningsorienterat förhållningssätt till problem och hinder.

Fortsätt läsa →

Relaterade kategorier

BOKEN

Kärlek och Rädsla

Varje dag kan du själv välja rädsla eller kärlek. Boken "Kärlek och rädsla - våga skapa det liv du innerst inne vill ha" ger MOTIVATION, INSPIRATION och praktiska verktyg att gå från rädsla till KÄRLEK.

Läs
Mer