Relationsproblem

Ett par har relationsproblem. De sitter rygg mot rygg med armarna korsade. De ser besvikna ut.

Relationsproblem, hjälp och lösningar

Relationsproblem är ofta symptom på många saker. Kommunikation, vilja och förmågan att uttrycka sina egna sanna behov är viktigt. En kärleksrelation kräver även kontinuitet, underhåll och personlig utveckling av båda parter. Här finns HJÄLP, LÖSNINGAR och STÖD för att lösa relationsproblem.

Fortsätt läsa →
Bokstäver utklippta från tidningar formar orden, VAR HÄR NU

Närvaro i nuet. Är du närvarande i nuet?

Vad skapar närvaro i nuet? Att träna på närvaro i nuet är en mycket jordnära syssla som kan göras närsomhelst och av vem som helst i vardagen. Närvaro i nuet är meditation som skapar medvetenhet i ditt liv. Närvaro skapar lycka och harmoni NU idag.

Fortsätt läsa →
En flickas händer håller i en smartphone med en dejtingapp. Hon är redo att trycka på startknappen.

Relationsproblem, vilja och kontinuitet

Relationsproblem uppkommer i alla relationer förr eller senare. Vilka samband finns mellan relationsproblem och vilja respektive kontinuitet och hur kan du lösa relationsproblem som uppkommer? Vilja och kontinuitet är en grundval i en hälsosam kärleksrelation.

Fortsätt läsa →
Fästman hjälper sin kvinna över en trädstam. Han tar tag i hennes hand och hjälper henne upp. De löser problemen tillsammans.

Problem, hinder och att vara lösningsfokuserad

Vad innebär det att vara lösningsfokuserad och lösningsorienterad? Det är mycket lätt att bli problemfokuserad då hinder och problem tornar upp sig. Här diskuterar jag lösningsfokusering och du får praktiska infallsvinklar kring ett lösningsfokuserat och ett lösningsorienterat förhållningssätt till problem och hinder.

Fortsätt läsa →

Relaterade kategorier

BOKEN

Kärlek och Rädsla

Varje dag kan du själv välja rädsla eller kärlek. Boken "Kärlek och rädsla - våga skapa det liv du innerst inne vill ha" ger MOTIVATION, INSPIRATION och praktiska verktyg att gå från rädsla till KÄRLEK.

Läs
Mer