Om

Tommy P.A. Larsson

Mental Tränare, Personlig Coach, Relationscoach, Utbildare, Föredragshållare och Författare. Lär känna vår erfarna och passionerade coach som hjälper dig att nå dina mål och förändra ditt liv.
Tommy P.A. Larsson - personlig coach, relationscoach, utbildare & författare. Tommy står framför en röd vägg. Miniatyr.

NU

Jag tycker om att stötta och hjälpa människor i livet. Detta gör jag genom skrivande, coaching och utbildningar. Jag har mött många människor med kriser och svåra livsfrågor att handskas med under de två decennier jag varit aktiv. Dessa möten kräver NÄRVARO, ÄRLIGHET, SÅRBARHET och RAKHET. Jag känner mig privilegierad och det är en ära att få vara med i människors liv en stund. Det är också en inspiration att se människor förändra sina liv och gå från rädsla till KÄRLEK.

Carpe Leo

Som du kan se finns det en KATT högst upp på sajten. Närmare bestämt ett LEJON. I skrivande stund har jag ingen katt och inte heller något Lejon. Dock brukar jag passa på att hänga med dem (katter alltså) då jag får tillfälle och jag är ingen ”Crazy Cat Man”. Det är bara en DEL av mig. Jag gillar frihet, äkthet, oberoende, självvalt ömsesidigt beroende och sann kärlek.

Jag kände mig fullständigt trygg med dig som utbildare (vilket är viktigt för mig). Du var jättebra och pedagogisk. Du var duktig på att få fram det unika med var och en av oss.

👌
Jessica
Egen företagare
Fler referenser för Tommy -->

Kostnadsfritt Samtal

070 410 11 46

Vilka är fördelarna med att VÄNTA?
15 minuter kostnadsfritt samtal för att reda ut vilka dina specifika behov och önskemål är.
Tommy på CarpeLeo: 070-410 10 49, vardagar dagtid till 19:00

Emigranter inom Sverige

Mina föräldrar emigrerade från Norrland till Stockholm i mitten av 60-talet. De var unga och de gjorde det för jobbens skull. Far var egen företagare i byggbranschen och mor arbetade på Televerket. Jag föddes i slutet av 60-talet i Stockholm och min bror kom 3 år senare.

Tommy P.A. Larsson - personlig coach, relationscoach, utbildare & författare. Tommy står framför en röd vägg.
Tommy P.A. Larsson - personlig coach, relationscoach, utbildare & författare

Friluftsliv och Punk

Jag växte upp i Västra Stockholm under 60-talets och 70-talets folkhemsbygge. Far arbetade på olika byggen och mor var hemmafru. Vid 80-talets början återupptog hon sitt arbetsliv. Vi bodde i en etta med kokvrå. Alla lov, och ibland långhelger, tillbringades i Norrland. Det var mycket friluftsliv. Fiske, bärplockning, skidåkning och skridskoåkning som så småningom övergick i ishockey. Jag paddlade även kajak och vann så småningom SM-silver i K2. Då jag slutade grundskolan utbildade jag mig till anläggare och jag fick andra intressen. Jag var punkare utan tuppkam och umgicks med punkare.  Jag körde även motocross och höll på med thaiboxning, som var nytt i Sverige då. Efter lumpen bestämde jag mig för att göra en jordenrunt resa. Jag arbetade ihop pengar och var borta i 7 månader.

Scenen

Då jag kom hem, 1990, lämnade jag bygget efter att ha arbetat och betalat tillbaka de pengar jag lånade av mina föräldrar under resan. Jag gick på Komvux och deltog i olika kurser på studieförbund mm. Samtidigt började jag intressera mig för teater och skådespeleri. Jag gick sammanlagt 4 år på olika teaterutbildningar. Jag var med i teateruppsättningar och jag var på filminspelningar. Jag finansierade det hela genom att köra taxi på nätterna. Jag kom att hålla på med teater och film fram till 2002, då jag drabbades av allvarlig utbrändhet.

A man´s got to do what a man´s got to do

Nej, jag trivdes inte på bygget. Jag ville något annat. Det hade varit flera år av sökande. Då jag, på grund av min utbrändhet, låg där, ett vårdkolli, oförmögen att ta hand om mig själv, var det som att livet hade kastat mig till marken och nu sa livet:

”Gör det du ska göra! Vad väntar du på?”

Det var som att mitt sökande nu burit frukt och att jag nu var mogen och redo att bli använd. Mitt intresse för personlig utveckling och växande hade funnits med mig sedan 20-årsåldern. Första gången jag skrev något i stil med det som finns på denna sajt var i en immig bill en tidig vintermorgon. Jag satt i arbetskläderna och det var strax innan arbetet på bygget skulle starta. Under åren skrev jag sedan spontant korta texter/dikter. Jag var även involverad i personlig utveckling. Utbrändheten var vändpunkten som ledde mig fram till att arbeta med personlig utveckling/avveckling och författande. Läs mer nedan:

NYHETSBREV

Personlig Utveckling

Missa inte nya inlägg i Bloggen Morrhåret. Var först med att få nyheter om erbjudanden, nya utbildningsdatum och annat viktigt.
Tack! Vi har registrerat din prenumeration.
Oj! Någonting gick fel när vi tog emot ditt formulär.

Våra tjänster

Tre personer sitter kring ett runt bord vid en utbildning. De tittar engagerat på föreläsaren som står bakom dig till höger.

öppna utbildningar

Öppna utbildningar i presentationsteknik, personlig utveckling och hjälp med relationsproblem ur helhetstänkande

En internutbildning i presentationsteknik. Du sitter i publiken och föreläsaren står till höger utanför bild.

interna utbildningar

Internutbildningar i presentationsteknik, personlig utveckling och hjälp med relationsproblem ur helhetstänkande

Företagets personal på teambuilding. De ser glada ut och de tittar på utbildaren eller föreläsaren som står snett bakom dig till höger.

företag & organisationer

Teambuilding, presentationsteknik, personlig utveckling och hjälp med relationsproblem för organisationer och företag i privat och offentlig sektor

Klient på personlig coaching. Hon sitter och lutar huvudet mot handen. Bakom henne ett stort fönster.

Privata Sessioner

Personlig coaching, ledarskapscoaching, och scencoaching IRL i Stockholm, eller över telefon ihela Sverige och bortom.

Ett par på relationscoaching. De sitter framför ett fönster med bebyggelse utanför.

Par Möten

Relationscoaching IRL i Stockholm, eller över telefon i hela Sverige och bortom.

En kvinna får telefoncoaching. Hon sitter i soffan med telefonen i handen.

Coaching på Distans

Personlig coaching, relationscoaching, ledarskapscoaching och scencoaching på telefon i hela Sverige och bortom.

En man på scencoaching står och gestikulerar

Kan ses på Scen

Scencoaching på plats där du ska hålla ditt anförande