Vem är du?

En kvinna sedd bakifrån går ner för trapporna. Hon har en svart hatt och bär en svart väska i höger hand.

Vem är du bortom upplevelsen av separation?

"Vem är du?" Den frågan är lika hisnande stor som att fråga sig hur stort universum är. Ändå agerar vi människor i separation och disharmoni med helheten och den jord vi är beroende av. Vill du vara jordens cancer eller vill du vara en del av helheten?

Fortsätt läsa →
Ett pekfinger trycker på en av taggarna på en taggbuske. Grön bakgrund. Hur många gånger ska du göra samma misstag innan du lär dig?

Lär du dig av din historia eller gör du samma misstag igen?

Misstag gör vi i livet och ibland upprepar vi samma misstag. Hur många gånger är det relevant att göra samma eller liknande misstag innan vi lär oss? Ta en titt på vår världshistoria. Har vi lärt oss av vår historia eller gör vi samma misstag om och om igen?

Fortsätt läsa →
Ett vitt pussel format som en stående människa. En kostymklädd man passar in den sista pusselbiten till höger. Sedan blir den brutna helheten hel.

Vad är helhetstänkande?

Det talas mycket om helhetstänkande? Ofta tillämpas fragmenterat tänkande där mindre delar av helheten används vid felsökning och för lösande av problem. Här finner du information och inspiration om helhetstänkande.

Fortsätt läsa →
En kostymbärande man flyr över en flod, vattnet plaskar

Sluta fly och sök innehåll

Söker du mening och innehåll eller flyr du? Vad flyr du ifrån? Vad flyr du TILL? Vad skulle hända om du SLUTADE fly? Skulle du söka på andra platser än du söker på nu då? Var skulle du söka om du stannade upp? Sök och finn det innehåll som är sant för dig.

Fortsätt läsa →

Relaterade kategorier

BOKEN

Kärlek och Rädsla

Varje dag kan du själv välja rädsla eller kärlek. Boken "Kärlek och rädsla - våga skapa det liv du innerst inne vill ha" ger MOTIVATION, INSPIRATION och praktiska verktyg att gå från rädsla till KÄRLEK.

Läs
Mer